Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Agali tikicemal fake mi yoksa böyle gavatlar gerçekten var mı dünyada yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ne gavatı ya o da senin benim gibi bir insan. tikiler en asil duygunun insanlarıdır ayrıca aciliyeti nedir gidip vurcanmı? [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 12:53 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hayır krem sürcem vucuduma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 mevzu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tikky cemal mevzu:D actıgı baslıklar muthis bence fake:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 topigi sikayet edecektim,önceden şikayet edilmis. patide harrasment aldı basını gidio. malik ve benzeri 'sokak tipi' insanların uzaklastırılmasını istiyorum bende. sokaktaki adam çizgisinde insanlarla sohbet edeceksem niye gireyim internete.bu bakış açısını yönetime devrediyorum.umarım sesimi duyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 iyi de üslubunu beğenmediğimiz kişileri attırırsak ne kadar adil olur ki bu ? biri benim de üslubumu beğenmeyebiilir , senin de. sonuçta küfür gibi , trollük gibi kural ihlali yaptı mı , yapmadı mı ? elimizden bir şey gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sokak tipi ne ya çok mu elitsin? bende o zmaan istedigim kadar topic açayım sitede kalabilirim o zaman. EN HANZO UYE KİM SEVGİLİNİZ YEMEK YAPARSA NAPARSANIZ TUVALETİMİZİ YAPTIK ŞİMDİ ELLERİMİ YIKAYABİLİRMİYİZ? madem böyle şeylere izin var bende yaparım size ne. sokak tipi ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 stifler sen kimsin ki adama gavat diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tikicime laf etmeyin o buraların eğlencesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 vay be. paticige bak. bi anda hepsi en asil insanlar oldular. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 iki gün önce her topicde kuzenim masadan düştü diye milletle daşak geçen insanlar şimdi nasıl adam olmuş bi anda. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: EN HANZO UYE KİM SEVGİLİNİZ YEMEK YAPARSA NAPARSANIZ TUVALETİMİZİ YAPTIK ŞİMDİ ELLERİMİ YIKAYABİLİRMİYİZ? madem böyle şeylere izin var bende yaparım size ne. onu diyorum ben de. izin var bunlara. yapabilirsin. kasmaya gerek yok. cthulunun "siyaset istemiyorum" topici gibi olmuş bu. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 gavat çok ağır olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o zaman banada burda artislik yapmasınlar dev. bi espriyi 20 gündür kullanan adamlar gelmiş buraya şimdi ben buraların adamıyım çok elitim sen kimsin diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: iyi de üslubunu beğenmediğimiz kişileri attırırsak ne kadar adil olur ki bu ? biri benim de üslubumu beğenmeyebiilir , senin de. sonuçta küfür gibi , trollük gibi kural ihlali yaptı mı , yapmadı mı ? elimizden bir şey gelmez. o adam forum troll değil?allah çarpar be adamı said: gavat çok ağır olmuş bence tam oturmuş o adama [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 14:04 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dostum troll görmemşsin sen. ben de bazı kişileri sevmiyorum. ne yapayım konıu açıp gavat bu atalım mı diyim ? joker de hep haber sitelerinden link toplayıp konu açıyor. e o zaman onu da atalım. var mı böyle bir mantık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya dev atalım mı dedik? o doğalsa gavatta doğal. bi anda melek oldunuz şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Abi ben sana karşı tavır almıyorum dikkat edersen apaçi gibi. Onun yaptığı da yanlış. Sokak tipi insanları atalım'mış. O zaman rap dinleyenleri de atalım, slip don giyenleri dışlayalım, çilek yerine muz tercih edenleri dövelim. Diyorum ki gavat mavat yanlış sözler. Kendinizi banlatırsınız yani en kötü durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 lan adafasda sokak tipi ne bikere sdfsd. puronu yakiyim mi apache? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bu asil apache kişisi pati uoda küfür eden apache ile aynı kişi di mi (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 assagılık kompleksinizmi var arkadaslar. sizin isminizi vermedim alınmıssınız hemen. ayrıca konuyla ilgili bir seyler yazayım. patide siyasi konular tartısılır,insanlar birbirini fikirsel genglemeye calısır ama perdearkasında slm kenk kırdıysam pardon falan denir. burada cıkılmıs adama 'gavat' denmis.üstelik adam ne siyasi tartısmalara girmis,ne birine bir laf etmis.fake olsa bile(fakemi degilmi bilmiyorum) bir düzeyi eglendirici mesajlar atmıs.hakaret etmenin manası nedir? stifler sana karsı demedim o yakıstırmayı zaten isim olarakta verdim o yazdıgım mesajda,ama prudente cok deli gider. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 14:24 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 180 dönüyoruz.[ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 14:19 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 lanet olsun dostum biz aşağılık insanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 apache hemen de silerim diyosun neyse gördüm ben sdf ELİT SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar