Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 valla izlemesem yazık olurdu dediğim çok film var.ama ben city of angels i yıllardır izleyememiştim. yakın zamanda cnbc de verdi de öyle izledim.izlemesem yazık olurdu hakakten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paramparça Aşklar ve Köpekler Tanrı Kent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 forest gump vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 My Sassy Girl(2001) Üçü de alakasız türde filmler ama iyki izlemişim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 28 Angry Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Yeşil yol ( biraz eskidi ama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 her yere yaziim recess school. acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sweet november notebook günlük(basketball diares) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 before sunrise before sunset bin-jip cashback chocolat dot the i hot fuzz legend of 1900 luck number slevin mean machine oldboy romance and cigarettes sekai no chushin de ai wo sakebu(Crying out love, in the centre of the world) the boondock saints wicker park bunların hepsi kesinlikle izlenmesi gereken filmler, 2-3 tanesi hakkında hani "yok ben sevmedim" denebilir belki ama, başlıktaki gibi aynen "yazık olur" izlenmemesi. o diilde 8 sayfada total izlemedigim 4-5 film kalmış, dizilerde senaristlerin yüzünden ara veriyor, napıcam ya ben :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 What Dreams May Come türkçe olarak aşkın gücü.. sevgilinizle keyifle izleyebilceğiniz ve özellikle cehennem ile ilgili tanımına(yolunda gitmeyen hayatınızdır) bayıldığım bir film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 requiem for a dream braveheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 man on fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 byzasz said: What Dreams May Come türkçe olarak aşkın gücü.. sevgilinizle keyifle izleyebilceğiniz ve özellikle cehennem ile ilgili tanımına(yolunda gitmeyen hayatınızdır) bayıldığım bir film..Cidden harika bir film, fazla yavas tempolu olmasina ragmen. Bi de o sebek herif iyi ayak uydurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 finder bence hoş bi film degildi tam hatırladıgım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 house of 1000 corpses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hadi yaw film önerin de torrent den indirim =) buraya bakıyordum izlemediim film varmı diye uplayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bosphorus, kusura bakmada :( pathfinder ? "izlenmese yazık olur" ? alakayı kuramadim ya. 10 üzerinden 5 imdb notlu, oyuncu desen yok, senaryo desen şöyle bi baksan ZORT bi konu. savaş yok güzel. karakter yok. nesine yazık olur cidden çok merak ettim nacizane. şahsen o filmi izlediğim için yazık oldu 2 saatime ama tabi kişisel yorum. alakasız mesaj olmasın diyerekten müziksiz yaşayamayan, elektro gitar vs sevenler için gelsin; crossroads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 zevkler renkler.. hoşuma gitti bnm.. oyuncu yok manzara çekmiş adamlar haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ve son olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bi arkadaş demiş ama tekrarlıyorum Cashback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bana komedi filmi söyleyin. söyle 3-5 yıllık. sağlam komedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Requiem,clockwork orange,trainspotting vs. üni genciyim bunları tavsiye etmeliyim faslını geçersek; Scrubs'dan tanıdığımız JD'nin oynadığı gerçekten insanı saran bir film: İkili ilişkiler,mesafeler vs. adına Jude Law,Robin Penn,Juliette Binoche gibi kare asları barındıran aşmış bir İngiliz filmi: Yeni sayılacak mükemmel bir uzun metraj anime: Adam Sandler oynuyor diye mi bilmem ama bu filmi her zaman çok sevmişimdir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 saving private ryan enemy at the gates lord of war requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind lotr serisi scarface city of angels road to perdition green mile terminal cast away (tom hanks a özel bir hayranlıgım var.saving private ryan ile başlayan bir hayranlık) bunlar benim aslarım.daha bir çok güzel film var ama bunlar en önemlilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar