Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 evet yeri burasımı bilmiyorum ama kemençe notaları veya ne bilim kemençeyle ilgili bildiginiz guzel siteler yada ne bilim ogretici biseyler varmı paylasabilceginiz? :D evet karadenizliyim ve dedem bi kemençe hediye etti haha
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben de dedeme hediye etmiştim kemençe, herhangi bi müzik bilgisi yoktur ama kaval çalması baya popülerdir :P kulaktan veya yetişme şekliyle ilgili sanırım. kemençeyi de eline aldı mı çalıyor bişiler :) biraz araştırmıştım da pek bişi bulamamıştım ben. 3 telli ve perdesiz, her tel farklı ses çıkarıyor fln bildiklerim :) tellerin hangi ses olduklarını falan bulabilirsin ama daha fazlasını bulman zor gibi. kulağın alışkındır havalara, eline alıp kendin kurcala bence :) internetten eğitici, öğretici veya ilginç bişiler bulursan kemençe hakkında haber ver bana da :)
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tmm saolasın :D ya kulağım felaket alışıktır hatta o gazla dedim ben bunu çalarım super falan ama harbı kolay diilmiş yani baya el alışkanlığı gerekıo :D
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 onur sen ne anlarsn horondan hashgasd
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kemençe sesi beynimde yankılanıyo duyduktan sonra ya..deli ediyo
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 benim kemençede bi eksiğim var çalmayı bilmiyorum.yoksa tutuş,karizma falan iyi
Öne çıkan mesajlar