Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YurtKur Başvuruları Açıklanıyor!!

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Devletin özel yurtları normal yurtlarından sadece 22-23ytl fazla. Benim kaldığım özel 4 kişilik odalara sahipti. Tuvaleti ve banyosu odanın içindeydi. Epey bir rahat oluyor diğer büyük yurtlara göre. Bu arada 200-556-700. yedek diyip korkmayın. Yurt kayıtları başladıktan sonraki hafta başları belli bir sayı açıklıyorlar. Mesela ilk kayıtlar olduktan sonra 1-100. yedekler girebilir gibi. O sıra içinde yurtlarda misafir öğrenci olarak kalabiliyorsunuz. Yalnız günlük ücretin 2 katını ödeyerek.(4 milyon mu ne olmalı şimdi 2 katı ücreti)
Sosyal ağlarda paylaş

Kredileri şöyle öğreniyorsunuz..okulunuz açılacak biraz zaman geçecek..bir gün öğrenci işlerinin panosunda gayet büyük bir sıra olacak..gireceksiniz oraya ne bu diye soracaksınız sizin gibi çöm tiplilere =p onlar da kredi dalgası dicek hadi len diyip listede adınızı arıycaksınız..sonra listede sizden isteniyorsa hangi belgenin istendiğini öğrenecek ve öğrenci işlerinden okul numaranızla sözleşmeyi alacaksınız.sözleşmeyi notere onaylatacaksınız sonra istenen belgelerle birlikte geri vereceksiniz.

burs da aynı anda açıklanıyor kredi de..

edit:dark naaptın..abi cumhuriyet yurdu pek de iyi bir yer değil..bir kere yurtta yemek yeme işini unut,iğrenç resmen..banyo yapabileceğin saatleri onlar söylüyor sana..hani senle lakayıt konuşmasını sevmiyorsan bir yerde yetkili kişinin yurt sahibini öldürebilirsin..ayrıca sene sonu bütlerde kapalı yurt..ben ikinci öğretimim ama evde olucam bu sene sabah akşam farketmez tellos'u da alır toplaşırız.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 00:48 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet biraz pis yerdi ,birde yetkililer cidden dediğin gibi lakayıt,boş ve hayatı geyik adamlara benziyordu,o yüzden pek hoşuma gitmedi benimde ama kaydolan tipler vs. kafa dengi adamlara benziyordu zaten 2 tanesiyle tanıştık :D zaten 1 seneya o yüzden pek dert etmiyorum hafta sonları hep evde olacağım vs.

kime sorduysak oraya yönlendirdi birde biz gittik pek beğenmedik,sen diyorsun böyle :D herhalde diğerleri daha beterdir,umuttepe'ye aralık'ta yerleşme imkanım var gerçi yedekten ama kaydolduk artık tazminatı vs. varmış buranın ... neyse 1 sene katlanacağız artık :) buluşalım bu arada :D

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 12:48 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca harclar sizin harcları yatırma döneminizden sonr ayatıyor(du).eğer hala öyleyse okuldan adam gibi öğrenin okula göre değişiyor çünkü durum..neyi öğreneceksiniz tabi onu yazmamışım şeyi,mesela bizim okulda katkı kredisi bekleyenler harc yatırmadılar devletten haber gelene kadar da yatırmadılar..
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu sorduk adamlar şey dedi " 2 ay sonra öğrenci ayrılırsa ben yeni öğrenci nasıl bulacam" vs. gibisinden,birde işte öğrenciler vs. kafa dengine benziyordu dolmak üzeredeydi.Bizim orada olduğumuz zman içinde 5 kişi kaydoldu,ben kayıt olduktan sonra 4 kişi daha geziyordu yurdu,kaçırmayalım dedik vs. Gerçi kayıt günü yoğunluydu ama olsun :)

Neyse artık seneye eve çıkacağız kesin İstanbul'dan arkadaşların çoğu istiyor burayı ilk tercih olarak.

edit: bu arada bu harç kredisi galiba sanırım,ben harcımı sordum kaydı yapan adama borcun yok krediye başvurdun mu dedi,evet dedim bende tamam o zaman bitti işlemlerin,hayırlı olsun " dedi bence döndüm.Bundan mı bahsediliyor,ben mi yanlış anladım :)

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 23:08 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...