xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Küçükken bolca lego oynamışlığım vardı. Düzgün bi setim yoktu ama sağdan soldan topladığım, aralarına ufak setlerden kattığım parçalarla bi çanta dolusu legom olmuştu. Hala kardeşim veya eve gelen ufak çocuklar legolarımla oynarken onlara bulaşıp eşlik ediyorum :) Dün internette dolaşırken gözüme çarptı bu "Lego Digital Designer" programı. İndirdim bir bakayım dedim. Gayet hoş bir program. Sanırım programda kullanılan tüm parçalar orjinal lego parçaları. İstediğiniz gibi birleştirip istediğinizi inşa edebiliyorsunuz. Programı çok kurcalama fırsatım olmadı ama yakında yaptıklarımdan koyabilirim buraya :P Programın sitesi burada. Lego hevesi olanlar kaçırmasın derim. (Daha önceden kullanan, bir şeyler yapanlar varsa resimlerini beklerim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 güzel fikir de aynı zevki verir mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 vermiyor. bi ara güzel bi tren yapmıştım ama sildim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Aynı zevki tabi ki vermiyor ama o zaman ki parçalarla o zaman yaptığım şeyleri tekrardan yapmak güzel oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Çok zevkli değil setler kısıtlı zira.Bilen bilir LEGOnun en baba özelliği setleriydi.Ama bunda Tutup da korsan gemisi yapamıyorsun.Bayrak yok , papağan yok , hazine sandığı yok vs... Ama çok şükür set olayını plug in şeklinde indirebiliyorsunuz. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 10:09 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 technic lego var mı onu söleyin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben de heves edip başında epey oturmuştum da aynı zevki vermiyor yahu. Hatta bilgisayardakini kapattıktan sonra açtım Lego kutumu çocukluğuma döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar