Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lego Digital Designer

xaty

Öne çıkan mesajlar

Küçükken bolca lego oynamışlığım vardı. Düzgün bi setim yoktu ama sağdan soldan topladığım, aralarına ufak setlerden kattığım parçalarla bi çanta dolusu legom olmuştu. Hala kardeşim veya eve gelen ufak çocuklar legolarımla oynarken onlara bulaşıp eşlik ediyorum :)

Dün internette dolaşırken gözüme çarptı bu "Lego Digital Designer" programı. İndirdim bir bakayım dedim. Gayet hoş bir program. Sanırım programda kullanılan tüm parçalar orjinal lego parçaları. İstediğiniz gibi birleştirip istediğinizi inşa edebiliyorsunuz. Programı çok kurcalama fırsatım olmadı ama yakında yaptıklarımdan koyabilirim buraya :P Programın sitesi burada. Lego hevesi olanlar kaçırmasın derim.

(Daha önceden kullanan, bir şeyler yapanlar varsa resimlerini beklerim.)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok zevkli değil setler kısıtlı zira.Bilen bilir LEGOnun en baba özelliği setleriydi.Ama bunda Tutup da korsan gemisi yapamıyorsun.Bayrak yok , papağan yok , hazine sandığı yok vs... Ama çok şükür set olayını plug in şeklinde indirebiliyorsunuz.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 10:09 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...