asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Bu daha önce açtığım Site İsmi topicinde olan olaylar gibi olmasın da. Gerçi isim falan sormicam. Sizce internet aleminde gerekli siteler neler?(Site ismi vermeyin atıyorum mesela hazırmesaj siteleri gibi...) Sİzce en çok hit alan siteler neler?(yine isim istemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Niye internete girdiğini iyi idrak etmek lazım önce. İnternet geniş bir ortam, herşeyin var olduğu bir ortam. İnan bana kimse buraya bilgiyi gerekmesin diye koymaz..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=45745 bak burda baya site yazmışım.. hit alan siteler istiyorsan mesela Türkiye'den mynet var. İnterneti bilen herkes myneti de biliyor Türkiye'de.. O kadar popüler bir yer..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ehe :) sanırım site ismi istemedim. Ne tarz siteler? hit alır ve ne tip siteler gerekli ve ne tip sitelerin eksikliği hissediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 arkadaşımın sitesi diye söylemiyorum (!!) ama Burası var içerik bulabileceğin eksikliği hissedilen konuları bulabileceğin bi sayfa olarak[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Bilmemmi bu siteleri :) de yeterli olmadı bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ne tip sitelerin eksikliği hissediliyor? çizgi roman sitesi olabilir? Texas'tan tut x-men'e kadar herşey.. İkinci el veya yeni çizgi romanlar satan bir yer olabilir.. FRP hakkında, birçok kural sistemini, dünyayı, kitabı, örneklerle anlatan, sık güncellenen bir site. (lostlibrary güzel site de hep hikayesel şekillerde anlatmışlar, yeterli olmuyor). imdb'nin türkçe versiyonu. donanım manyaklarının, çok çok sık güncellediği bir site.. başka aklıma gelmiyor..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 arkadaş bulma sitesi ekolay o siteden ne biçim para kırıyo varya[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar