Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Uzun süredir bir market açmayı planlıyordum. Sonunda açtım. Epeydir farkettim ki kimse vendor'larını yenilemiyor, kimse aradığını kolay kolay bulamıyor. Amacım her türlü vendor'u bir çatı altında toplamak. Ne yazik ki crafter karakterim olmadığı için scribe hariç crafter vendorları koyamadım. Ama birer tailor, blacksmith ve alchemist için tezgah hazırladım. İsteyene ücretsiz olarak vereceğim tezgahları. Detaylar yazının devamında.Bulunacak vendorlar: Luck Silah Zırh Takı Scribe (IrmaDufus :D) Alchemist Blacksmith Tailor Bunlar dışında istediğiniz vendor varsa tekliflere açığım. IrmaDufus'u da taşıdım buraya. Artık Brit köprünün altındaki eski evde artık satış yapmayacağım. O vendor'da markete rune bulabilirsiniz ama.Marketin yeri: Yew Moongate'in hemen sağında marketimiz. Marketin resmi ve yeri için: [spo][/spo]Crafter tezgahları: Evet dediğim gibi, birer blacksmith, tailor ve alchemist tezgahını ücretsiz olarak isteyene vereceğim. Sadece bir iki ricam var: - Vendor'lar düzenli olarak yenilensin. - Setler içinde exceptional olmayan parçalar olmasın. Öyle parçalar varsa da fiyat farkedilecek şekilde ucuzlatılsın ve belirtilsin exceptional olmayan parça olduğu. - Tailor ve BS arkadaşlar mümkünse GM arms lore sahibi olsun yada kısa sürede yapsın. -- Param yetmediği için bina yarım kaldı. Ama market için planladığım en alt katı Sacros saolsun döşeyebildim. Teşekkürler Sacros tekrar. Çok param olmadığı için bütün item'larımı koyamadım vendor'lara. Çok para istiyorlar sonra vendor'lar. Para buldukça item'ları iyice dolduracağım.Not: Luck, Silah, Zırh ve Takı vendorlarındaki item'ları kendim tamer'ım ile çıkarttım. Ve düşen item'ları eleyerek belli seviyenin üstündeki şeyleri koydum sadece. Çok düşük seviye item yok pek. Daha çok iyi item'lar var ama dediğim gibi param olmadığı için koyamıyorum vendorlara şimdilik. İlerde güncellerim. Yorumlarınızı bekliyorum. Haydi gençler alışverişe! [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:57 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Hayırlı olsun gayet güzel olmuş. Promosyon olarak, bugün zaman bulabilirsem bir kaç set hazırlarım tailor'umla, oldukça düşük fiyatlara koyarsın, müşterinin ayağı alışır =)
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 O vendorları ben koymacağım. İsteyene vereceğim onlar yönetecek.
Neferon7 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 mirage eğer mümkünse bi vendor yeri de ben isterim magical silah zart zurt luck ne bilim bilimum ıvırzıvır işlerinden sorumlu olabilirim.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Alchemist vendorunu Tarab kaptı şimdilik. Blacksmith ve tailor arayışlarımız sürüyor. :)
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Tailor'a ben geçeyim diyeceğim de, zamanlama çok sakat. Kim alırsa, hayırlı olsun şimdiden.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 artun ya evi isteseydin transfer ederdim sana :) neyse hayırlı ola
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Transfer etsen nası kurcaktım ben bu marketi o küçücük eve? :D
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Önemli değil efenim ne demek =) Daha da güzelleştiririz, alışveriş canlanır belki biraz :P =)
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 biraz aşşağısına ben de dükkan açıcam mirage dükkan dan çalınanlar die.
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mirage özel mesaj kutunu temizle lütfen.
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 @Gaming: Oyunda alt+t yapıp chat'e giriniz :P giremiyorsanız forumdaki ilgili konuyu okuyup gerekli clienti yükleyiniz :P (alternatif çözüm :P) [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 06:09 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 satılık [spo] [/spo] fiyatı ayarlarız =P [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 12:33 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Item stoklarını yeniledim biraz. Alchemist vendoruna talip olan arkadaş oyunu bırakmış. O yüzden boş hep. Hala blacksmith ve alchemist vendorları için ilgilenecek birileri aranıyor.
Voys Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Voys 29 Ağustos 2007, Çarşamba demişki: biraz aşşağısına ben de dükkan açıcam mirage dükkan dan çalınanlar die. yapacağım dedim yaptım. insan sözünün eri olmaya dursun [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 15:20 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ]
Zep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 siftahı ben yaptım voys artık kimse bişe almaz ordan:P
paristr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mirage bir veya iki vendoruna talibiz arkadaşımla beraber. Benim craft özelliklerim; Tailor Blacksmith Carpenter Miner Tinker Magery ile beraber efem tür add-onları yapabiliyorum aşağı yukarı ve stonecrating Arkadaş ise İnsription, bowcraft ve alchemist
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Tamam paris onları ayırdım size. Aynı anda oyunda olduğumuz bi an ayarlarım. Oyun chat'ine giriyorum oyundaysam. Ordan konuşuruz. Edit: Bu vendorlar lazım sadece. Blacksmith Carpenter Tinker Bowcraft Alchemist [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 20:21 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bowcraft var bende ama daha lj kasıyorum :)
Alis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hayirlisi nese ole olsun giremedim ya delirfcem :( bohuhu
Öne çıkan mesajlar