oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 çizmiyor. yazıyor. daha doğrusu yazmaya çalışıyor işte kendince. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 engin günaydın'ın dergide yazdıklarının hiç birini beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ne tarz yazıyorki yani nası bişeyler çıkarıyor kendi kafasınca geyikmi yapmaya çalışıyor.. alayım bi tane yaa merak ettim bak şindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Saeros said: ahah ben ilk aldığımda dergiyi, engin günaydın'ın yazısının başına (ve geri kalan üç noktalara) bakıp es geçmiştim olmaz öyle bi yazım tarzı, olmamalı :p aynen ben de ilk sayıda başına baktım 3-4 satır oıkudum baydım es geçtim,derginin o sütunu yokmuş gibi davranıyorum artık hiç bakmadım=) benim de en sevdiğim bölüm "orada olabilirdim" hatta şu da en sevdiğim hepsinin içinde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahah süpermiş bu. ben 1-2 sayısını bulamamıştım sanırım onlardan birinde var. çok fazla beğenmiyorum ben bu köşeyi. yiğitin laflar tam oturaklı ya da ne bilim tam geyik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya zaten 5-6 tane özlü sözden birinde patlatıyor bombayı son sayıda da var bi tane onu da koyayım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bunlar eski sayılardan bunlar da son sayıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 son sayıdaki 1. olanı sevdim ben. bi de en alttaki var ama ben olsaydımlık bi durum değil o. :D edit: benden önce davranmışın, kızılderiliyi diyodum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kızılderiliye bittim ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben beğenemedim şahsen yiğit özgür'ün o karikatürlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahah bazukaya çok güldüydüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben pek sevmem orada olabilirdim'i..çok ender güzel şeyler çıkıyor.yukardakiler bomba cidden..kızılderili olanı bilmiyordum ama iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yiğit özgürün o köşedeki şimdiye kadar en çok güldüğüm şey bazuka :D pati de resmi küçültüyo ya harbiden bazilika bazuka gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 çizmese de olur orada olabilirdim'i yiğit özgür. engin günaydın zaten bırak uykusuzda yazmayı, bi zahmet yazı yazmasın. bence uykusuzun yıldızı memo kim ne derse desin, armutlar harika ilk okuduğum yer oldu, ki ersin okurdum elime alır almaz dergiyi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 evet ya, memo mükemmel şu ana kadar. armutlar bomba, zort biraz ahlaksız ama bence çok bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 umut sarıkaya'nın kazak ve yelek çizimleri diyorum başka bişey demiyorum. ehe ehe ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ya ben umut sarıkaya'yı tam olarak anlayamıyorum. özellikle tekli karikatürlerleri. bişeler mi kaçırıyom acaba :/ çok fazla gülmedim şu ana kadar. ama öykü niteliğindeki karikatürleri hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 emrah ablak için fermuar alırım arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 uğur gürsoy da iyi. hele bu haftaki kapağı anlamlıydı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 engin günaydın ne iş yapar orada hala anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Engin Günaydın işte çok fazla seveni var dergi takip etmeyen falan onların da dergiyi almasını sağlamak icin sırf adı var yani .. Beğenmiyorum ben de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 nexus said: uğur gürsoy da iyi. hele bu haftaki kapağı anlamlıydı baya ahah o adamın çizgilerine hastayım ya, bu kadar mı şirin ve süper çizilir hele şu küçücük masada toplantı yaptıkları bi karikatür vardı, kafalar yastık gibi birbirine yaslanmıştı eahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 küfürlü materyaller otomatik güldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Saeros said: nexus said: uğur gürsoy da iyi. hele bu haftaki kapağı anlamlıydı baya ahah o adamın çizgilerine hastayım ya, bu kadar mı şirin ve süper çizilir hele şu küçücük masada toplantı yaptıkları bi karikatür vardı, kafalar yastık gibi birbirine yaslanmıştı eahu. fırat rullaz abicim. ne şirin bi çocuk öyle euheuh görünce insanın yüzüne bi tebessüm oturuyo hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar