Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ben dela ve esh ile aynı takımda olacağım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tamam ona göre ayar çekeriz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 1)kaspar-sixoms-khala-bathory-wishmaster-cavanagh 2)holy-dela-esh-sly one-griz-mr.bomb bu kadro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 +rep verdim bu kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 olmadı yarın da ayar çekeriz maç öncesi giyinirken fln kabataslak böle diyelim şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 güzel olmuş kadrolar :P [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 01:29 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Dengeli gibi aslında ama yenilirsek sizin kadro çok güçlüydü deme hakkımı saklı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 haha=) sana kötü sözler hazırladım holy,yarın sölicem... bu arada fazla ayağa kayma rica edicem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yok abartmıyorum artık ayarında kayıyorum :P Ceza sahamıza girene kayabilir miyim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Olm bizim takımda bi koşan adam Mr bomb gerisi sabit, delayla esh toplam 100 metre koşmaz. İlk kadro güzel ama. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 02:59 tarihinde, Pha tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 1)kaspar-dela-cavanagh-bathory-esh-wishmaster 2)holy-sixoms-mr.bomb-khala-sly one-griz su kadroyu gayet guzel duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 igneyle oynicam bu arada =D dun ak$am 15 yillik daihatsunun klimasindan bakteri kaptim. Amipli dizanteri yayicam ortaliga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 o zaman bathory'nin kopyaladığı kadrolar olsun hatta esh dela 2si 100 m koşamaz demiş saygın bathory'nin kopyaladığı kadrolarda griz-dela takası yapalım 1)kaspar-griz-cavanagh-bathory-esh-wishmaster 2)holy-sixoms-mr.bomb-khala-sly one-dela [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 11:46 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yenildik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 son sölediğim kadroyla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ya çokta önemli değil DK adamız hiç bi kadroya ağlamam ama dengeli olması açısından dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bana da farketmez öle oynama yapabiliriz kadrolarda bana da ilk söylediğim kadro daha dengeli gibi geliyo çünkü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bana da hepsi uyar ben sadece yenilirsek diye yolunu yapıyorum şimdiden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 olm bu son kadroyla kazaniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kadro değişikliklerine gidildikten sonra holy-sixoms-cavanagh-wishmaster-bathory-mr.bomb'lu kadro esh-dela-griz-khala-sly-kender'li kadroyu yendi maça son dk'da yetişen dela'ya teşekkür ediyoruz=) son dk dediğim yanlış anlaşılmasın,maçın son dk'sı=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ayrıca wishmater'ın volesi ve sahanın en kısası bathory'nin kafa golünü tebrik ediyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Teşekkür ederiz. Eğlenceli maçtı =) ardından dota'da da iyiydik takımca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 onu bunu bilmem bugün direkleri geçemeyen sly oldu güzel de çekti şutları griz efsane formasını giydi yine klasik=) kender'in olduğu takım kendini direk belli etti,kender yine aynı kender 50 dakika süper 10 dakika sıçış=) yeni transferlerimiz sixoms'la wishmaster oyunlarıyla göz doldurdu sakatlık anında esh'in ilk müdahalesi süperdi:bu ayak böle sağ sol mu yapılıyodu bu durumlarda=p bathory'nin pili bitmiş artık bi dahaki maçı daha geç saate alalım,herkes öle istiyo zaten sıcaktan gebermeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ekstra olarak gözler azmoyu aradı,gelseydi daha bi geyik olabilirdi maç,bi sonraki istanbul ziyaretine diyelim artık ya da biz gideriz ankaraya maç yapmaya ama sarı gömlekli abiyi de almalıyız kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bathory'i yere serdigim ani gormediniz siz. tamamen bitmis, yanindan gectim ruzgarimdan yatti yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar