Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes sorunsalı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Redeagle, 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 03:15 tarihinde demis ki:

Benim gibi wiski kola için abisi, hem aşırı alkol almıyorsunuz hemde tabi fena değil =)

bunu seven bunu daha çok sevdi:

brendy cola! buzz gibi olcaktı şimdi ah ah
Mesaj tarihi:
Gecenin 3'ünde yanlış topicteyim ben =( evde içecek birşey yok eriyecem =/
brendy'i denemedim en kısa zamanda bakacam..

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 03:28 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
neyi tutmaya çalışıyo ki salak.
neyse,
ben içip de beğenmediğim efes olmadı, hep kutu alırım. yeni çıkan fıçı kutuları da olur. taş gibi bira, avusturya ve almanyada 34323432 çeşit bira denedim, Halen (weißbier bi yana) efes en kral biradır diyorum.
Mesaj tarihi:
oyy hatun kusuyor tamam da niye gozlerde band var?eheh yolda gorup kusan kız demesinler diye mi...

@sly-one leffenin hakkını yedirtmem sana.yok öyle bira bence, o aroma,o gırtlağa işleyen lezzet offf off
Mesaj tarihi:
rakı güzeldir.o değilde bir kere salaklığıma gelip apranax fort u çiğnemiştim birşey olmamıştı.gerçi denemeyin yine benim o an ki yorgunluk vs istem dışıydı.
Mesaj tarihi:
bira göbek yapar kurtulmakta zordur yahu sarhoş olmak için içmeyin bence günde 2 tane idare eder onun dışında kanyak tavsiye ederim kışta geliyor offf matarada, ders aralarında bile atılır birer ikişer miss gibi dinlersiniz dersi:D
Mesaj tarihi:
ya yapım yerlerine göre değişiyo evet, ama nedense kutular şişelerden dah astandart cıkıyo genelde,

sanırım butun kutulara kutunun tadı bulaşıyo diye..

neyse efer dark hep aynı bak
Mesaj tarihi:
miller içeceğime su içerim. bedava verseler anca, o kadar gereksiz bi bira.
kölsch biralarını sevdim doggy saolsun, krombacher iyidir efese benzer. Stiegl severim avusturyadan da salzburgun bağrından.
Weißbier (z.B. Edelweiß) > tüm biralar asıl.
  • Yeni Oluştur...