Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes sorunsalı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soguk ve cam şişelerde için biraları.
bide üretim uzak olmasın mesala ıstanbula ızmırden bıra gelıyor onlar olmasın ıstanbul uretım olsun.
bunlar yolda sallanıyor fln asitler cacık.
Mesaj tarihi:
ben 3te bıraktım bugün, üçününde tadı farklıydı, biri normal biri fıçı biri darktı çünkü.. fazla zekiyim ya neyse

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:51 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Biraz ısındı şimdi kola gibi geldi tadı, içmicem dökcem. Günah ama olsun.

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:52 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abicim işçiliğin kalitesi zaten alkolün tadı hissedilmeden içilen bira değil midir ? bu gözle bakarsan miller 10 numara biradır içerken su içer gibi içersin evet ama sonra maymun olursun.
Mesaj tarihi:
Bacardi Breezer geldi mi Türkiye'ye ?
Mesela ona hatun içkisi deniyor. Alkol hissetmiyorsun. O halde miller'da hatun birası değil mi? Efes erkek birası. Efes dark baba birası. yürü be.

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:55 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
değişmiyor zaten ama miller çok daha rahat içiliyor ferrocum bide mariachhi :D

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:58 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Mariachi hiç içmedim. Corona gibi bir şey mi? Meksika kokuyor isim.
Carslberg yeşil şişeler var ondaki bira tadıda farklıdır mesela. Bide birayı hiç mangala döktünüz mü? Ekmek oldu nerdeyse.
  • Yeni Oluştur...