Solonor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Gördüm ve dayanamadım direk yeni konu açtım yani bu nedir? Yorumlarınızı alıyım. :D Tık! Edit:verememişim linki.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 16 October 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Cok abartmıslar Saban Sukur u.Kendisi bile okusa ben ney mısım be abı fln der.[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ehehe kafayı yemiş bu yabancılar yahu..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 yani ne diyim okuyan da bişi sanır.......[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bence abarttıkları bi şey yok adam 90 küsür kere milli olmuş, milli takımın en istikrarlı oyuncusu, avrupada en çok bilinen türk oyuncu ve gs ile birlikte bir çok ilklere imza attı vs. şu an kötü oynuyo olabilir ama kariyeri bakımından titan denebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Helal olsun Hakan'cığıma.:)[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yakışır hakan'a[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 'Hakan Sükür is to Turkish football what Mohammad Ali was to boxing' lol :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yani adamın luck:10 o da mühim bişey. :)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 adamın burnu kırılmış şansa bak[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 alpay kırdıktan sonra adamın burnu yalama oldu zaten :) pozisyonu görtdüm ali eren dengesiz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 heh ali eren mi kirmis burnunu , beklerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 herif tekme attı ya ne aç biradam bu ali eren midir nedir[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Hakan'ın burnunu kıran eller,kırılsın.Kafasına bişey olmasında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Sonuçta gelmiş geçmiş en iyi 2-3 türk forvetten biri bence normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 gelmiş ve geçmiş. hakan bitmiş gitmiş. boş adam olmuş. Ama helal olsun Türk milletine çokşeyler yaşattı. Ligde 199. gol boru değil. Ama artık şu patilerinide milli takımdan çekse iyi olucak. Şenol artık tuncay ı görmeli[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 abi hakanı şu anda hiç izlememiş sadece eski galatasaraydayken maçlarını izleyenler veya sadece istatistiklerini okuyanlar bu yazıya hak verirler. haksızmıyım. hakanın hayatındaki en büyük hata italyaya gitmesidir.torino veya inter yerine ingilteredeki herhangi bi takıma gitseydi şimdi dünya yıldızıydı.ama salak o ayrı bi konu.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Hakan torino da bitirdi kendisini. Zaten adamın başınada çok kötü olaylar geldi.Boru değil yani sevgilisini depremde kaybetti.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 torino dan dönüşte avrupa'nın kralı yapanlardan değil miydi hakan şükür ya nerde bitirdi kendini hala gol bile atıyorsa, hatta bayaa atıyorsa oynatılır bu adam[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hakan sadece gs de oynuyor. adamın yapısından herhalde çok yakın arkadaşları olmadan oynayamıyor. milli takımda bile takım arkadaşları azaldığında performansı düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 oynadığı maç sayısı 13, oynadığı dakika 1137, attığı gol sayısı 8 eh bu adam 33 yaşında bide[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 meph yapma ya... Hakan bi kere milli formayı haketmiyor orası kesin. oynar ama artık oda 75 den sonraki oyuncular sınıfına girer artık. Gs de çok rahat oynar o adam zaten gs doğru dürüst pozisyonu olmuyor. Ama beşiktaş ta fb de ve milli takımda oynayacak düzeyde bir oyuncu değil artık. Ama yaptıklarıda tabiki tartışılmaz.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: blackchaos, 18 October 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Ama artık şu patilerinide milli takımdan çekse iyi olucak. Şenol artık tuncay ı görmeli[hline]bla bla bla ... Bence yanlış düşünüyosun.Ne zaman Hakan Şükür kötü oynadıda onun yanındaki çok iyi oynadı ve maçı Hakan yüzünden kaybettik.Bence forvetimiz Hakan ve İlhan veya Tuncay olmalıki bence Tuncay forvetin hemen arkasında daha iyi oynuyor.İngiltere maçında Hakan'a top mu geldi yani yanlışsam düzeltim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 galatasaray zaten 2. lig takımı o yüzden galatasarayda oynar ama beşiktaş ve fenerbahçe de oynayamaz dimi ? oynayamaz o dediğin takımlarda çünkü bazı oyuncularda ruh vardır, yürek bağlılığı vardır bülent, ergün, hakan şükür, suat kaya... aha bu oyuncular bitek galatasarayda performanslarını normalin üstüne çıkarabilir/di hakan şükür'den geçmiştir, başarılı 1-2 sezon daha geçirir ama galatasaray'da o ayrı konu, milli takımda oynamamalı oda bir diğer konu[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar