Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İliski Sorunsalı

XeLoM

Öne çıkan mesajlar

xelom kız arkadaşını kasmayıver, sen uyarını yapmışsın- ki bence şu saatte evde ol falan demek çok saçma olsa da- kız arkadaşının snein uyarına, isteğine vereceği tepkiye göre kız döndüğünde düzgünce konuşursun. bak ne güzel dmeişsin sen de her şey çok güzel olacak döndüğünde diye=) vaniile'in de dediği gibi sıkma sonucu yalandır,triptir bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin; çok sıkma.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşılıklı hoşgörü lazım.Onun için de olgunluk
-Bugün 3'e kadar dışarıda takılıcam
-3'e kadar takılma
-Neden?
-Ne olursa olsun 3'e kadar kız başına takılman hoş değil.Hemde ben istemiyorum
-EEeeee madem seni rahatsız edicek.Ok
-Ölürüm ben aşkıma
-Ben daha çok ölürüm
-bıdi bıdo

İkinciside; eger canı sıkıldıgı anlarda sürekli senle ugrasıyorsa, kendine meşgale buldugu zaman ilgisi aşırı azalıyorsa, hoş degil derim.Ne demek sadece sıkılınca sevgılı hatırlanıcak.Onun dışında keyif yerindeyken bir elimde cımbız ötekinde ipod.
Cumhuriteye Bye, abdullaha hay hay diyerek konusmamı noktalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

walla kizin da gayet hakkidir istedigi zaman di$ari cikmak ve gezmek.. kimse kimseyi kisitlayamaz..

sen onu kisitladikca o senden uzakla$acaktir zaten..devir degi$ti, kimse kimseyle omur boyu ili$ki ya$amak zorunda degil, inceligi yerden kopar , o yüzden inceltme..

öbür yandan, tecrubesiz kadinlar kolay etkilenip a$ik olurlar, bu risk hep var..afedersin benim de kicima girdi de zamaninda =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...