burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 xelom kız arkadaşını kasmayıver, sen uyarını yapmışsın- ki bence şu saatte evde ol falan demek çok saçma olsa da- kız arkadaşının snein uyarına, isteğine vereceği tepkiye göre kız döndüğünde düzgünce konuşursun. bak ne güzel dmeişsin sen de her şey çok güzel olacak döndüğünde diye=) vaniile'in de dediği gibi sıkma sonucu yalandır,triptir bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin; çok sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 12:30 da eve dön deme cürretini göstermissin ve kaybetmissin. Doğru olan, o kişinin biran önce kendi yolunu cizmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeLoM Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Tesekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yorumları fln okumadım da, keşke bi deneseydin sen de nasıl bi tepki verecek hani şu şekil: sen beni aramaz oldun ben de beni arayan arkadaşlarla çıkıyorum bilmem nereye gidicez alem yapcaz fln bak gör :p sizin ilişkiniz biraz bağlılığa dönüşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 başka kız bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 psikolojisini bozma adamın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kızları kısıtlayın kocası gibi.şöyle yapma böyle yapma 2 gün sorada niye bu kız benden ayrıldı hani seviyordu diye topic açarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Karşılıklı hoşgörü lazım.Onun için de olgunluk -Bugün 3'e kadar dışarıda takılıcam -3'e kadar takılma -Neden? -Ne olursa olsun 3'e kadar kız başına takılman hoş değil.Hemde ben istemiyorum -EEeeee madem seni rahatsız edicek.Ok -Ölürüm ben aşkıma -Ben daha çok ölürüm -bıdi bıdo İkinciside; eger canı sıkıldıgı anlarda sürekli senle ugrasıyorsa, kendine meşgale buldugu zaman ilgisi aşırı azalıyorsa, hoş degil derim.Ne demek sadece sıkılınca sevgılı hatırlanıcak.Onun dışında keyif yerindeyken bir elimde cımbız ötekinde ipod. Cumhuriteye Bye, abdullaha hay hay diyerek konusmamı noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 00:18 den 00:37 ye kadar mesajlasmisim adamla. Sonra birakmamamin nedeni duymak istedigi cevabi duyana kadar farkli şekillerde ayni soruyu sorma istegiydi, bu nedenle, birakin adami. Degişmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 arıl ilişki yaşarmısın benlen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 aga o kiz seni birakir bence yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sensible seni severim iyi çocuksun ama dela +1 o noktada. topicle ilgili olarak da, vardır belki yazlıkta bi herif nolacak. kız istemedikten sonra sen napsan da engel olamazsın ki, daha üstüne gitsen o herif (varsa eğer) daha bile tatlı gelir sonra. o herif benim zaman zaman ordan biliyorum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tam okumadım konuyu arkadaşlar dedi biri kız arkadaşını paylaşıyomuş linki yolladılar. bende ismimi yazdırıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 insanmısın sen ya kim çekti seni yörüngeye NÖBETÇİLERR!!!!11!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeLoM Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Of kors kons! Hallettim durumu geliyor bugün karsima alip bi konusucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: Popeye pati [şikayet et] § 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 05:07 [ özel msj ] aga o kiz seni birakir bence yakinda Ağa biraz pozifit yaklaş yafsss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeLoM Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 beyler tamam uzatmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 walla kizin da gayet hakkidir istedigi zaman di$ari cikmak ve gezmek.. kimse kimseyi kisitlayamaz.. sen onu kisitladikca o senden uzakla$acaktir zaten..devir degi$ti, kimse kimseyle omur boyu ili$ki ya$amak zorunda degil, inceligi yerden kopar , o yüzden inceltme.. öbür yandan, tecrubesiz kadinlar kolay etkilenip a$ik olurlar, bu risk hep var..afedersin benim de kicima girdi de zamaninda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Pardon da sen kimsin kız arkadaşının eve giriş çıkış saatlerine karışabiliyorsun ki ? İlişki dediğin güven demektir , isterse 2 aylığına gitsin içinin rahat olmasıdır ilişki , öyle değilse kasma bile hiç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeLoM Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Kız arkadasımın neyini kısıtlayacagımı sana sormayacam heralde kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Her şeyini kısıtla. Böyle Prison Break havası kat olaya. Sonra peşinden dünyayı dolaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kendi haline bırak,bir şey çıkarsa altından zaten farkında olacaksındır,öle bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar