ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben bi kere stadda telefon bulmustum sattım sonra onu parasınıda bi güzel yedim pişman degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 liverpool-milan istanbul şampiyonlar ligi finali hayatımın maçıdır :D ayrıca devre arasında bu maç 3-3 biter demiştim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Beşiktaş - Barcelona 3-0 yenmiştik Beşiktaş - Lazio 2-1 yenilmiştik ama muhteşem bir tribün vardı Beşiktaş - Göztepe 7-2 bitti 100.yıl kutlaması Beşiktaş- Galatasaray Sergenn atıı şampiyonluk geldii Beşiktaş - Gençlerbirliği 4-3 yenildik bi ilhan atıyo bi veysel atıyodu Fenerbahçe- Beşiktaş 4-3 yenmiştik.Unutmak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 fener ne zaman 4-3 yendi bjk yi 4-3 bjk yenmişti kadıköyde o maçı diyosan fener tarafında izledin demek ki vay ezik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Fenerin öyle bi lüksü yok zaten. Yok başka yerde izlemiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 caps kullanılarak stadyum denmiş ama kınıyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ama stadyumda vip de izledim o yüzden şey ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ee olmadı işte fenerlilerin vipi kopmuşundur da sen orda 4. gol gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Fenerbahce:6 Galatasaray:0 Beşiktaş:0 Fenerbahçe:1(kezmanın gol attığı maç) [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 11:00 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 üsküdar belediyespor-orduspor galatasarayın başarısız olduğu, ali samiyeni dolduramadığı bir yılda 20 bin orduluyla ali samiyende ordusporu izlemek, akabinde 2. lig aya çıkışı kutlamak, tanıdık tanımadık akrabalarla karşılaşmak, davulla zurnayla ordululuğu yaşamak ve 2-1 yenmek.daha ne ister insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar