Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 anlamadım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben yazmıcam ilk anlayan yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 not future, feature :P güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yok olmadı [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:22 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gelecek yazılmaya mı calısılmıs ? yada option gibi bişimi ? future = feature ?! sesteş fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 feature özellik fillan gibi bişi demekti. Arabanın diğer arabalara göre ters durması mı filan mı? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hayır bilemediniz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ters durdugunu farkettim de feature diye baslık atıldıgı için kelime ile anlam kuramadım. vosvosun özelliği bu ters araba falan gibi bişey mi? öyle bişeyse yine ilginç ya da komik değil ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 BEN BULDUM ÇİF EKZOS VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yazılımcıların hep dediği gibi said: it's not a bug, it's a feature blizzard değimiyle said: it's working as intended aramanın gücü daha üstün tabi linkte de çok iyi açıklanmış, ben de biraz bahsedeyim. avrupa'daki çalıştığın kadar maaş sisteminin aksine kuzey amerikada yazılımcılar hedef temelli çalışırlar. yani bir iş belirli bir sürede biterse paralar ödenir. bu plandaki aksamalar kesinti olarak çalışana geri döner. bu yüzden de test ekiplerinin bulduğu "bug"lar (hatalar) "it's not a bug, it's a feature" bahanesiyle kabul edilmez. ona istaneden ortaya çıkmış bir espiri sanırım. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:55 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ha doğru abd de öyleymiş genelde sistem, bi kaç hoca da anlattıydı bize. queen bunu anlamamızı beklemiyordun ama heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Sistemi bilmeseniz de, lafı duymuşsunuzdur herhalde diye düşündüm. Ben gördüğümde aklıma geldi yani. Neyse Müm bilmiş ama onun süper güçleri var, sayılmaz o. Paticik'de de artık moderatör eksikliğine öyle deriz: "Daha özgür bir ortam yaratıcak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o zaman ben de bilmiş oldum otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hayır toggie,bilememiş oldun, o kaplumbağa, ecnebilerin tabiriyle 'bug', yani o bir vosvos değil, özellik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bug degil, beetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @aquila: doğru ya pardon, ama zaten beetle da bir bug sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hepimiz bug ız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 heaa bak onu farketmemistim hala eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Hayır ne beetle ne de bir Bug. O bir Käfer. Dünyanın dört bir yanında başka bir ismi var bu arabanın. Öyle o değildi bu değildi demeye gerek yok. Her şekilde çağrılabilir bu araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: bug degil, beetle.Also called: Volkswagen Beetle Boble (Norway) Bogár (Hungrary) Buba (Croatia) Bubbla (Sweden) Broscu (little frog, Romania) Carocha Coccinelle (French) Escarabajo (Spanish) Fusca (Brazil) Garbus (Poland) Hro (Slovenia) Kabutomushi Japan) Käfer (German) Kever (Netherlands) Kifuu (Kenya) Kodok (Indonesia) Kobe (Tanzania) Kupla-Volkkari (Finland) Maggiolino (Italy) Maggiolone (unofficial name, Italian) Põrnikas (unofficial name, Estonian) Peta(unofficial name, Bolivia) Poncho Popoy Pulga) Punchbug Vocho (Mexico) Pichirilo (Colombia, Ecuador) Volky Volkswagen Bug Vosvos (Turkey) (Serbia) (Thailand) (Turtle) (Bulgarian) (Russian, USSR) [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:02 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 biz kemal diyoruz arkadaşlar arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 biz vosvos dediğimiz gibi tosbaa da deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar