Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kemal sunal dayak atmaya çalışıyo sadece ama atamıyo, adam da o yüzden gülme krizine giriyo rahatlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: kemal sunal dayak atmaya çalışıyo sadece ama atamıyo, adam da o yüzden gülme krizine giriyo rahatlıyo Çok sağlam salladın :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ya izlemiştim ben onu ya ühüh sallamıyorum adam gülmeye başlıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 arkahaşımmm!!!111 bilmiosun sallama Kemal sunal ı alıyorlar şans eseri orda gidio dayak yiyor sonra adama dayanamayıp tokat atınca adam ohh ne iyi geldi bidaha vur diyo başlıyor bir aile komedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 eeeh iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Karşılık verince adamın hoşuna gidiyordu. O yüzden seviyordu Kemal Sunal ı. Kelini falan tokatlıyordu hatta Kemal Sunal. Sonrada meğerse canı dayak istiyormuş bunun diyordu. Devamını anlatmayacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yuh ardeth be bunu bilmiyo musun Çık dışarı! edit : topiğin özüne dönersek. Black sana 1 doz bursa teksas tribünü yazıyorum. Mis gibi olursun valla [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:42 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ÇIKZİEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar