darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 eklemeyi unuttum gencim,güzelim ve sözlüyüm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: oha ben sina ben de sina (yukarda biri ben sina demiş ona ithafen) [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 20:03 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 acilen toparlanmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aa ne güzel bayılır 20flere hele bide seyahat acentasıysa bende öyle okuyorum şebelek gibi 2 senedir otelde çalışıyorum. aileniz ne işle imeşguller acaba? neyse onları ileridede konuşurz istanbulda pati buluşması yapıyoruz gelmek ister misin ? ben tarihini öm atarım sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ardeth bi açıl abim bi açıl sözlüymüş kız ya hala sina diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben sana dedim. sen de mi sözlüsün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sina rayka ile git =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bana niye diyon amcaoğlu ben biliyorum zaten sina oldunu ala ala =( bu arada ajda pekkan - oyun etti gözlerim parçasını bana yollayabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 rayka kim? bi dakka bana demedin onu galiba. al işte isimler aynı olunca böyle oluyo. benim ismim değişmeyeceğine göre geriye tek seçenek kalıyor. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o zaman senin ismin apdullah sina olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 olmaz değiştirmem ben ismimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @black kaptırmışın kendini bi oku istersen yazdıklarımı hahahahheheheheheh pati buluşmasına sözlümle gelsem ;) cevabını öm bekliyorum hahahhheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sözlünle fistan ilgilenir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bunu fistana sor istersen bi öm atıp:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ama sen şimdi niye hemen sözlenion ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ORÇUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o kız yerine beni götür 3 gün tatile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben şimdi değil (parmağından yüzüğü çıkartır ve tarihe bakar)24.03.2007 den beri sözlüyüm;) bilseydim evimde oturur seni beklerdim paticik köşelerinde yauf:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 işte yine sinirlendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sende ne sinirliymişsin behh!! olur olmaz şeylere sinirleniyosan hiç çekilmezsin be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 senin dayak yemen lazım heh. Kemal sunal filminde vardı ya dayak yiyip rahatlıyan bi eleman. Adam arıyorum topiğine yaz beni dövücek iri yarı birini arıyorum diye :p bide darkness kızsa sözlüsüyle niye fistan ilgileniyor? Ne ima ediyosunuz eheh. Ki fistan dediğin başı bağlı adam + sırma saçlım diyince haşt huşt etmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 dayak yiyip rahatlayan değil o dayak atıp rahatlayan adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yok sonra dayak yemeye başlıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Tamam işte kemal sunalı işe alıyorlardı dayak yemesi için. O da boş durmayıp karşılık verince adamın daha çok hoşuna gidiyordu. Sürekli dövdürüyordu kendini falan. Arkadaşım bilmiyorsan yazma!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mazlumu getireyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar