bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aga öyle böyle değil kızla tatile çıkıcaktık 3günlük kız gelmiyor hadi onuda geçtim büyük ihtimalle beşiktaş maçınıda gidemicem Sinir en üst raddede. nolcak lan benim bu halim acil kavga lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hadi gel bana patla rahatla:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah jnms =)) ben tatile çıktım.sen çıkamadın. bak biri ben diğeri sen dikkatli oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Dayı ben burda çok pis dövecem 3-5 elemanı gel beraber dalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sdghkjdhs black olm bişey dicem senin burada üzüldüün kısım tatile gidemeyişin mi yoksa maça gidemeyişin mi? kız gelmiyosa tatili ileri tarihe at maça git. bilet kalmadı diyosan direk tatile git stresini atarsın abi nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sinirlendiğiniz şeyler ne hoş şeyler yahu. veya boş. bilemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kıza güvenmicen hiç bi zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sallama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 fightclup acalım derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Abi hepsi var içinde tatil problem değil çıkarımda bu kızla tatile çıkmayı çok istiyordum Öte yandan maçıda kaçırmanın verdiği sinir dahada tetikliyor ciddi şekilde sinir stres atasım var. 2gündür içmiyorum yeminimi bozduracaklar bana gene yine efes zengin yine efes zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 niye lan benle kız tatile çıkmaz mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 düşünsene ne güzel olurdu çıksaydınız gezerdiniz fln.Ormantik dakikalar olurdu:( neyse ya sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aynen ya şimdi deniz kıyısında hatunla elele yürüyo olabilirdiniz.... akşam romantik bi yemek yerdiniz... daha sonra disko,bara gider eğlenirdiniz.. yada odada başbaşa kalırdınız.. gidiyo olsaydın yapabilirdin bunları..... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 HAHAHEAHE disko demiş darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: sallama lan niye "lan" alındın mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @mumu turizm sektöründeyim;) ve bu sektörde tatil deyince otel,havuz,deniz,kum,güneş ve disko,barlar gelir;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bende turizm sektöründeyim artizlik olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sana lafım yok ben mumuye demiştim zatı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 mumuyada artizlik olmasın! o benim kankiştom kavga etmek mi istiosun olm sen ? ne ayaksın! [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 19:51 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: niye "lan" alındın mı? :D sana demedim topic sahibine dedim parlak bi cocuk kendisi sinirliyim falan ayakları yapıyor burda alıcam aklını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 agatha sakin ol yev, hep bu beşiktaş seni sinir stres sahibi yapıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 @black olm değil kızım yaz istersen;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oha ben sina sen nerde oturuyorsun ki turizm sektöründe çalışıyorum demişsin nerelerde çalışıyorusn öm bekliyorum tatile ben bi kız arkadaşla çıkıcaktım kuzenim sayılır.Ama vazgeçtim bu arada.dipnot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: sana demedim topic sahibine dedim parlak bi cocuk kendisi sinirliyim falan ayakları yapıyor burda alıcam aklını. ha kusura bamya o zaman. hemen arkamdan gelince üstüme alındım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 20f bursa ;) seyahat acentacılığı satış-pazarlama;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar