Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimse İnandıramaz!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstediğin kadar değil de, fare dağa küsmüş hesabı. Benim 11 cumhubraşkanının 9 u içime sinmiyor ne yapayım? [spo]Kenan Evren Demirel Özal gibi şeref nedir bilmeyen halk düşmanlarından sonra kimi bekliyordunuz o makama? Sezer nasıl düştü Çankaya'ya onu anlamadım bulamamışlarmı bir şerefsiz daha [/spo]
Mesaj tarihi:
Valla ben ikisine de destek veriyorum. Her zaman dedigim gibi, türkiye'de ki makamlari güçlendiriyorlar, yani makamlarin gucunu, oyuncak olmaktan cikmali devlet bir yerde, bu gucu ellerine gecirebilecek adamlar olduklari için yanlarindayim, hep soyledim hep soylerim, once guce sahip olmak lazim, ondan sonra ulke içinde bu gucu dogru ellere vermek kolay. Ama once gucu almali, digerleri alamadi bu adamlar alacaklar, destekliyorum, cumhurbaşkanliklarini da, bakanliklarinida, başbakanliklarini da herşeyleri ile yanlarindayim, yürüyün ulan.
Mesaj tarihi:
Devlet degil hocam benim kasit ettigim.
Bugun gundem'in yuzde 20 gibi bir rakamini devlet kontrolu altinda gerisi diş güçler, bunu kastediyorum ben.
Yoksa, ben de isterim gelsin cumhuriyetciler başa ama, bu sadece satilmasini yavaşlatiyor bazi kurumlarin, yani 3 ay degilde 6 ayda cikiyor elden. Bunu anlatamiyorum ama kimseye, adamlar işte bu gucu ele almaya calisiyorlar. O yuzden destekliyorum.
Mesaj tarihi:
said:
bas git yaO kadar demokrasi diye öten vatandaş gelsin, bu lafı açıklasın.

newdonis
üye [şikayet et]
§ 28 Ağustos 2007, Salı - 19:42 [ özel msj ]
kendilerine iş güc ideoloji arayanlar bok atıyor ona buna yok adamın laikligine inanmıyormuş adam şerefi namusu üzerine atatürk ilkelerine ve laiklige sahip çıkacagını söyledi inanmıyorsan inanma onun cumhurbaşkanlıgını kabul etmen cok da fifi onun icin sen kimsinki onu kabul etmiyorsun TBMM meclisi seçilmişse ve onu seçmisse saygı duyucaksın demokrasiyi kafana göre uygulayamassın

begenmiyorsan bas git yada sus.
sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj

--------------------------------------------------------------------------------

bas git yada sus defol manasına gelmez. kıt anlayışlı ve overrseer in dedigi gibi embesil olmayın.

eger birşeyi begenmiyorsan ve eger onu degiştiricek güce sahip degilsen gidersin yada acı cekersin.yada bık bık ötersin ama kismenin umrunda olmaz.daha vs vs

[ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:06 tarihinde, newdonis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eagle_dnz gercekten cok guzel yazmissin tebrik ediyorum. Hic bir insan evladi bu kadar kisa surede degisemez. Atalarimiz bosuna dememistir, " 7 sinde neyse 70 indede odur" diye. Fakat gel gorki bu ulkenin %47 si bu adamlari istediler ve oy attilar. Biz bu kisilerle farkli bir ulkedemi yasiyoruz yoksa bunlarin hepsi kormu cahilmi ? Veya daha guzel bir kanit var. Bu parti oyunun cogunu dogu illerimizden almistir bati sehirleri yani okuma yazma orani, kultur orani daha fazla olan sehirler ise bu kisilere oy vermemistir. Zaten buda bircok seyin kanitidir. pkk gibi tipki cahili okuma yazmayi bilmeyeni alip dagaya goturuyorlar. Akp de bu teror orgutunun izinden gidip ayni taktigi uyguluyor...
Mesaj tarihi:
sylian mükemmel yazmış. madem cumhuriyet laiklik bu akdar önemi bu adamlara 2 ekmege oy veren insanlara siz veremedinizmi?

ayrıca @ aramis izmir ve istanbuldada AKP inanılmaz fazla oy aldı
Mesaj tarihi:
Atatürk ilke ve inkilaplarini pirinc bazında değerleyen insanlarin oylariyla günü kurtarırsın ancak , beyni cürümüs yasam formlarını nereye kadar dürtükleyebiliriz.
Mesaj tarihi:
Herşeyi geçtim.AKP gerçekten biraz akıllı olsaydı yada halkı hani olmaz ama biraz düşünseydi, GÜL'ü seçmenin herşeyi ve herkezi gerecegini bile bile seçmezdi.Kesinlikle yanlış yaptı.Ne diye bu kadar zorlarsın? Yine sen seciceksin yine sen seciceksin.Ne diye GÜL ?
Mesaj tarihi:
ahahaha abdullah gülün oğluyla konusuyoruz galiba tanıyormus gibi konusuyor bi de bu kadar sinirlendiğine göre kesin var bişey... yas sorup duruosun da ağzını bozup gittikçe dibe batan sensin yavrucum
  • Yeni Oluştur...