eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: Futbolla olan ilgin sınırlı mı eagle? Nedir yani Fenerbahçe'nin aldığı adamların hepsini tanıyor muydun? Sırf onları mı takip ediyordun? Deivvid'i hanginiz tanıyordu? deivid'i de tanımıyordum ya tanımıyorum dedim de tanımıyorsam boktandır demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ok. Direk tanımıyorum yazınca farklı anlaşılıyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tanımıyorum abi ribery de tanınmıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 su nilmari alsalar aslinda ne guzel olcek, bonserviside elinde adamin ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Onda bir olay vardır alamıyorlarsa. Bonservisini vererek de alırlar yoksa ona 10M verir Ülker. Ama gelmek falan istemiyordur muhtemelen o yüzden olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 geçen gazetede gs nin aldığı sattığı ve gündemdeki oyuncuları gösteriyordu gelenleri ve gidenleri biliyoruz ama gündemdekiler en az 10 15 tane vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 30 yaşında çok yaşlı daha genç birini alabilirlerdi ama şu anki forvete acil kan lazım, nondaysa nonda alsınlar artık. nilmar dedikodusu geziyo ama zannetmiyorum getirebileceklerini. geldiği taktirde ligin azına zıçar yani öyle deli bi adamdır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Abi adamlar Roma'da masaya oturdular. Bu saatten sonra Nilmar falan gelmez. O muhtemelen Türkiye'de devam etmek istemedi kariyeri,ne Kone gibi. Ayrıca Postiga'yı ikna edip bekletip kaybeden zihniyete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ya ikna etseler bekletirler mi kimseyi ikna edemediler henüz. olursa bi nonda işte. sanki herkes bize bayılıyo da biz aralarından seçiyoruz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Abi ondan sonra Alves geldi gündeme. Ve Kone. Bi Hollanda yaptılar o sebeple. Ama elleri boş kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Nonda dizinden sakatlık geçitrdiğinden kapsamlı sağlık raporu istemişiz. O konuda bi sorun çıkarsa gidip Chevanton'u alacakmışız ve bütün bu transfer olayı 31 Ağustos'a kadar bitecekmiş sdfsdfsfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ya ne kadar komik geldi o haber hangi gazetedeydi fanatik mi ,fotomac mi ? Ulan Chevanton Nonda'dan daha iyi bir oyuncu alabiliyosan onu alsana ozaman. Hepsi gazete saçmalıkları. Yok Grafiti sağ cebimde , gudjohnsen olmassa pantelic kesin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 son gün 3 eylül o gün biri gelir işte o güne kadar gastelerde yalan dolan tam gaz devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nedir bu saban sevdanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gs son transfer bitimide saatler kala istanbula getirir bir oyuncu ama o nondamı grafitemi alves mi yoksa hic tanınmamış bir oyuncumu hiç bilemem ama rüyamda gördüm :P hakan şükür yeni transferimiz hayırlı olsun diyordu basına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Transfer gerçekleşti said: Galatasaray Shabani Nonda ile anlaştı.. Sarı Kırmızılılar iki gündür devam eden görüşmelerin ardından piyasa değeri 4 milyon euro olarak belirtilen Kongolu golcü ile her konuda anlaşırken, kulübü Roma'ya ise bonservis bedeli olarak 500 bin euro ödeyecek.. Nonda ise Galatasaray'dan yıllık 1,3 milyon euro alacak.. Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Ligi'nde Blackburn formasıyla kiralık olarak tamamlayan golcü futbolcu, yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilecek ve kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.. 500bin ne ya bedava almışız. Elde de patlasa mühim deil artık hehe beleş adam kadro genişledi. Forvete döt korkusu gelir en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ali lukunkunun bi gömlek üstü. hayırlı olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bence iyi iş yaptı gs. millet biraz burun kıvırmış ama fikirlerinin zaman içinde adamı görünce değişeceğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben baya umutluyum walla sakatlik falan bisi olmazsa adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ben ortakarar bir oyuncu bekliyorum. Sonuçta eldeki formsuz Ümit ve 40lık hakandan çok iş yapacağı kesin şu anda, hele Ümit de form tutturursa güzel bir forvet ikilisi olabilirler. Fiyat/performans açısından çok başarılı bir transfer olduğu kesin. Ama genel olarak performans için "idare eder"den öteye geçmesi benim için başarı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=seo2pwsngo4 2.55te. çok kötü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Nonda İstanbul'da Roma'dan Shabani Nonda'yı transfer etmek için bir süredir görüşmeler yapan yönetici Haldun Üstünel ve Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in İstanbul'a dönmelerinin ardından, Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Kongolu futbolcu Shabani Nonda da gizlice İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçirildi. DHA'nın haberine göre, Nonda'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor! Özellikle Monaco formasıyla yıldızı parlayan ve Galatasaray'ın daha öncede transfer gündemine gelen 30 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Blackburn Rovers'da gorma giyen 26 maçta 7 gol atan siyahi futbolcu fiziğe dayalı futboluyla dikkat çekiyor. Kongolu golcünün kulübü Roma ile sözleşmesi 2008'de sona eriyordu. İtalyan ekibi gözden çıkardığı futbolcusu için 2 ay önce 2 milyon Avro fiyat biçmişti. kaynak: ligtv.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Bellı bugun alıcaklardı bırını cunku lıste yollamak ıcın son gun bılmem gorucez 30 yasında hıc ızlemedım ınsallah ıyıdır ama en azından suankı forvet hattından ıyı olucagı kesın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 26 maçta 7 gol , 2side penaltı desen 5 gol eh iyimiş , lincoln da gölgede kaldı , hakana adaş geldi hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar