Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'a Nonda!

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Transfer gerçekleşti

said:
Galatasaray Shabani Nonda ile anlaştı..

Sarı Kırmızılılar iki gündür devam eden görüşmelerin ardından piyasa değeri 4 milyon euro olarak belirtilen Kongolu golcü ile her konuda anlaşırken, kulübü Roma'ya ise bonservis bedeli olarak 500 bin euro ödeyecek..

Nonda ise Galatasaray'dan yıllık 1,3 milyon euro alacak..

Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Ligi'nde Blackburn formasıyla kiralık olarak tamamlayan golcü futbolcu, yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilecek ve kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak..

500bin ne ya bedava almışız. Elde de patlasa mühim deil artık hehe beleş adam kadro genişledi. Forvete döt korkusu gelir en kötü
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ortakarar bir oyuncu bekliyorum. Sonuçta eldeki formsuz Ümit ve 40lık hakandan çok iş yapacağı kesin şu anda, hele Ümit de form tutturursa güzel bir forvet ikilisi olabilirler.

Fiyat/performans açısından çok başarılı bir transfer olduğu kesin. Ama genel olarak performans için "idare eder"den öteye geçmesi benim için başarı olur
Sosyal ağlarda paylaş

Nonda İstanbul'da

Roma'dan Shabani Nonda'yı transfer etmek için bir süredir görüşmeler yapan yönetici Haldun Üstünel ve Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in İstanbul'a dönmelerinin ardından, Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Kongolu futbolcu Shabani Nonda da gizlice İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçirildi.

DHA'nın haberine göre, Nonda'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor!

Özellikle Monaco formasıyla yıldızı parlayan ve Galatasaray'ın daha öncede transfer gündemine gelen 30 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Blackburn Rovers'da gorma giyen 26 maçta 7 gol atan siyahi futbolcu fiziğe dayalı futboluyla dikkat çekiyor.

Kongolu golcünün kulübü Roma ile sözleşmesi 2008'de sona eriyordu. İtalyan ekibi gözden çıkardığı futbolcusu için 2 ay önce 2 milyon Avro fiyat biçmişti.

kaynak: ligtv.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...