kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi fede kızılayda patlarsa gelmem ben, dhahduasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 benim belli değil bakarım duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hayir geliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 lan biz buluştuk döndük bile =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ivy senin zaten hiç belli olmadi, dikkatimi cekiyor her bulusmada, bilmem felan ayaklari. yapacaklarinizi nasil bilmezsiniz anlamiyorum. benim onumdeki iki hafta boyunca hangi saatler nerede olacagim bile belli, e bos zamanda belli, bi gelirim bi gelmem. Acayipsiniz valla. Mad, o zmn herkes liseliydi olm, vakit coktu, takiliyordu millet, simdi, degişti işte, bilmem neden, oyle ama.. Hernese, ama bence herseye ragmen 10'u gecemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 gereksiz böyle sanatçı kaprisleri, öhm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 baluu arat bakayım canm eski buluşma topiklerini kim düzenlemiş paso millette kapris bilmemne yok içersek gelirim yok oyun oynarsak gelirim yok ben tanımam kimseyi yok sevmem yok alın yok verin yetti ama az da biz yapalım kapris madem bakarım duruma uyanırsam gelirim bana mı bağlı gelmesem de bişe kaybetcek kimse yok zaten =) rahat olmak lazım isteyen gelir istemeyen gelmez kimsenin kaprisi çekilmez saat tarih yer belli ayrıca 10 geçme gibi bi kasmamız da yok nolcak yani geçsek 10u? sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bende geliyorumda sizi nası tanıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 2buçukta dostun önünde olunca zatn tanırsın merak etme bissürü kişi olur ya da gelenlerden birinin msnini telfonunu al fotosunu gör halledersin öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hayatında görüp görebilceğin en farklı insanlardan oluşan bir grup görürsen o bizizdir ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 paticik diye bağırırım walla 14:30 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 paticik var mı paticik diye bağırırız zaten biz orda eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yakama kırmızı gül takarım ben. sıkmayın siz canınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 eheh ok ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ayılırsam gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 uyanabilirsem gelirim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 uyanabilirsem/ayılabilirsem diyenler genelde yalan olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu laf canımı yaktı biraz ama gelirsemde büyük ihtimal fede veya kingpin'in eski pati resimlerinden tanırım grubu yoksa tanımıyorum, 2005 buluşmalarından kimse yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hastaneden cıkabilirsem gelirim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hmm gelmeye çalısıcam ama az kalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ivy demiş ki : said: uyanırsam gelirim bana mı bağlı gelmesem de bişe kaybetcek kimse yok zaten =) ve sonrasinda gene ivy demiş ki said: uyanabilirsem/ayılabilirsem diyenler genelde yalan olur =) Cok guzel sinir bozarim ; ) Yanliş anlasilmasin, aşik atmiyorum, bulusmalara genelde gelmeyen benim, ama hiç bir topige'de işte uyanirsam gelirim yazmamişimdir yani. Tanimaya gelince, ilk pati bulusmasini onca yildan sonra bu yaz yaptim, valla resimlerini bile bilmeden kafenin içinde bonec ve madmaximus'u tak diye cikarmiştim. Belli ediyorlar kendilerini ehuehu : ) Zaten imkanlar musait degil :) Bla, bla , bla,.. İvy, seviyoruz bulusma topiklerini senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ivy gelmezsen ben bişeyler kaybedebilirim, üzülürüm mesela. sanki her gün görüşüyoruz da. gelmelisin. yoksa sonradan dövebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ankara'yi ele alalim. en yakin tarihten en uzaga dogru. 1. zerokull 2. Laraken 3. Baluu 4. GERGE 5. Horrible 6. Bone 7. Laraken 8. dory 9. aragorn 10. ivy (yalan olmus bu gibi geldi.) 11. Revell 12. ivy (10 numaradaki topigi acmis bunun yerine ) 13. madmaximus 14. zerokull 15. Beilow 16. PZero 17. zgrw 18. Cd- 19. Beilow 20. 2pac 21. zgrw 22. Aegean 23. Aegean 24. Cd- 25. Venator 26. Bone 27. Maxarathiel 28. tunca 29. Malkor 30. Durlag 31. kingpin 32. Bone 33. raid3r 34. Dantes 24 sayfada bu kadar buldum. 1 temmuz 2001 tarihine kadar hepsine baktim, sayabildigim kadari ile 2 topik acmissin, ilk actigindan yola cikarak ismini degiştirip 2.yi acmissin. Ve yalan olmus gibi. Cok mu gicigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 baluu abi sen napmışın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 baluu işin yok heralde aduhds o değilde ben niye 31. sıradayım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar