burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ee kaçta buluşuluyor? nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 öğleden sonra 1-1.5 gibi buluşalım derim ben, yarın zirve yapıcam gelicekler ile msn de ona göre mekanı falan da konuşuruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 10'u pzt ye geliomuş :( benim işim var o gün, ben belki katılırım size sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ah ula Ankara'da okuyacaktım katılırdım bende. Olmuyor abi üni. işi olmuyor umudum kalmadı artık yeter kaç sene gircem AOF merhaba abi saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lan lan!! 11i değil mi? yarın gelemem ben pazar pazar. edit: evet ben biraz tarih karıştırdım dikkate almayınız. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:27 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yarın gelebilirim ben de sanırsam. bugün rock station a giden varsa haber etsin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yer saat belli oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yarın kızılayda bi yer ama detaylar bu akşam belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bekliyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Daha erken bir tarihte olsa buraya yazmadan pat diye gelecektim habersiz. Ama bugün Ankara dan ayrılmış bulunmaktayım :S. Dipnot:Güvenpark dolmuş duraklarının önünde Laraken i gördüğümü tahmin ediyorum. Ama emin değilim :). [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 21:19 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yalaaaannnn koktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 @Arma gördüğün kişide deri ceket varsa görmüşsündür büyük ihtimalle. : ). [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 23:23 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abi kimseden ses seda çıkmıyor, bir buluşma daha yattı dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yatar. mekan ankaraysa yatar. deli gibi yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 polis zoru ile evden toplattırıcam, karakolda zirve yapıcaz nasıl fikir hehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abi , yarın toplanıp içelim filan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 denizin soğuk sularından gelen buz gibi edit: vakit ve lokasyon belli artık. 11.09.07 salı. saat 14:30 kızılay-dost önü. kesin gelen hedeler: kingpin madmaximus laraken lexius ginaly burtonesk ivy marcoconner overseer gelme potansiyeli olanlar: spastik_serce fede horrible stifler isabella tunca ayrıca ulaşamadığımız herkes gelsin işte ankarada olan. gelin lan. adamı hasta etmeyin. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 00:39 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben 11inde gelemem daha ileri bi tarih olsun lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 geliceksin .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yok 11 son ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 12 olsun :D benim de 11'inde işlerim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gelmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 11inde gelmem ben asdsdas yarın ben mini buluşma yapıcam niohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yahu şu msn de konuştuklarımız gelse sadece, yeter aslında. diğer gelecekler de bonus işte. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ahahha, onumuzdeki yaza kadar sarkitirsaniz bu işi ben bile gelirim. ;) bi bulusamadiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar