kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 selamını aldık biz senin, çağırcaktık ama evli barklı adamın aramızda ne işi olur dedik :p ki çağırdılar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ankaranin sanini kurtaran bi bulusma olmus artik bulusamiyo demezler :) laraken hep ayni durus, degistirmelisin afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 eheuh,gizem saymaya başlayınca bitek kingpini hatırladım aradan oyüzden selam söyledim sana :D yav çağırdılar çağırmayada ben alanyadayım hala :/ evimi barkımı özledim ankarayı valla.Özelliklede bilgisayarımı,çıldırıcam hergün internet cafeye gitmekten heriflerle ahbap olduk bide,"ooo abi yinemi sıkıldın sen,gel hele gel şöyle otur şuraya asdasda" bi sonrakinde bende olmazsam busefer yakarım heklerim herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bi sonraki haftaya bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 zerokull neden gelmedi adam açmış başlığı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 olm ne aynı pozu maymun etmişin lan maymun. anaa. ne kadar ayıp. zoom mu yaptın olm : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 über buluşmaydı, çok eğlendim. tanıdıklarımı tanıyorum da tanımadıklarımı bile 40 yıldır tanıyormuşum gibi geldi. o değil de, hanzo gibi çıkmışım fotolarda. nedir abicim o ayak nedir.of. ahaha. çok güzeldi çok. her gün buluşalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben fatihe koptum lol . herkes kola ,bira ,çay v.s içiyo ,adam türk kahvesi .eahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 fede'nin nedjimada içtiği çayı ödeyiş şeklini fotoğraflamayadık görseydiniz keşke, ekmek alıyor gibi 10 kuruşları diziyordu adam uhfdusha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 olum ayrıca nedjimada bizi dışlamanız hiç hoş değildi. hehe. insan bi selam atar lan bizim masaya. alkolikler masası kurduk biz orda. ayrıca kim ulan 2.5 ytl kitleyen bana. kim olm o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 abi biz mi disladik? yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ulan kim dışladı siz dışlamadınız? ayrıca laraken style böle olur: demin çektim : ) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kimse kimseyi dislamadi, ayrica kimse kimseye gel muhabbet edelimde demedi, isteyen konustu muhabbete girdi, isteyen kimseyle konusmayip icti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 biz kendi aramızda konuştuk güzel kardeşim. tavır alma birden. yanımda oturanlar da aynı fikirdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kimse kimseyi kasti bir şekilde dışlamadı ya da içlemedi. zaten çok kişiydik dolayısıyla birden çok muhabbet dönüyodu. edit: swh. ne bu sözlükçü havalar? [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 00:59 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kasıt yok zaten yahu. ayrıca sevdim çektiğim bu resmi. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 benim foto muthiş olmus yalnız reklam gibin bişi 15 dk kaldım foto cekip kactımD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 biz cincık boncuk bakmaya gittik sen gelmişsin olcak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 öhm. Hll olsun. Gerci biraz yeni ankara'li destegi almişiniz arkaniza amma vellakin, hll. Fotolar felan da bayaa hos olmus. Nice bulusmalara efenim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ooo aldin ayari tabi nice bulusmalara felan diyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 güzel buluşma olmuş anlaşılan, uyansam gelcektim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 harbi üç gruba bölündük sol masa, tunca, sağ masa sdsdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Napalim abi, bu bulusmanin uzerine kuyrugumuzu kisip oturmamiz lazim geliyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 alovv berk ne isin var olm orda :) nickini unuttum bana bi om at yav :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kıyak buluşma olmuş,her yaştan arkadaş gelmiş :) ,bide o kadar kişi leman a nası sığdınız yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar