Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL modem alacağım kullanıcılardan fikir almak istiyorum

Odune

Öne çıkan mesajlar

elimdeki speedtouch sıcaktan kafayı yediği için yeni bir modem alma kararı aldım. bir sürü markayı inceledim. şu marka ve modellerde karar kıldım. bu modemlerin kullanıcıları eksileri ve artılarını yazarlarsa sevinirim

1. speedtouch ST585v6 (alcatel alma kararım eskisinden çok memnun olmamdır. yaklaşık olarak bir 6 sene götürdü beni)

2. USrobotics 9108 Max G

3. Airties RT211

bunların genel özellikleri 4 port ethernetlerinin olması ve aynı zamanda wireless olmaları. evet pamuk eller klavyeye fikirlerinizi alayım. lütfen duyduklarınızı değil tecrübelerinizi yazınız.

birde aklıma gelmişken port yönlendirme problemleri hakkındada fikirlerinizi yazarsanız çok güzel olur benim açımdan

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 10:23 tarihinde, Odune tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende 211 var yeni aldım. bende senin gibi 9108 ile arasında kalmıştım. zaten alınabilcek 2 modem var şimdilik. ama söliyim 2 sene içinde n teknolojisi çıkıcak. ve bu modemler desteklemiyor... o zamana kadar idaren 211 veya 9108 alabilirsin...
birisi MAXg ile %50 oranında fazla alıyor diğeri ise yüksek mw anten gücü ile aynı kaliteyi yakalıyor. tabi yüksek mw kansorojen riskini artırıyor. - 211 den bahsediyorum.

roboticsin anteni çıkarılabiliyormuş bu arada eğer anteni çıkarıp yüksek dbi li bi anten takmayı düşünürsen(kendi çapında wimax kurma fikirleri) robotics i öneririm... ama eğer son kullanıcıyım öyle fantazilerim yok diyorsan 211 daha basit ve kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum...

ben 211 aldım ama neden 211 aldım bilmiyorum bi karambole geldi :D ama 211 le robotics arasında çok bi fark yok kalite açısından... yazı tura yöntemiyle seçebilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Zoom vardı kaç senelik, ısına ısına patladı en sonunda yadigar, gittim baya bi inceledim, U.S. Roboticss Wireless MAXg ADSL Gateway aldım, hem wiress hem usb hem ethernetten veri alman mumkun, kurulum ayarları falan zoom a göre acayip basit, ülkelerden türkiye, turk telekom u seciyorsun direkt bitiyor modem ayarları, gene ısınıyor ama daha ne koptuğunu ne bi sorun cıkardıgını gordum. Wireless i de güzel sayılır, modem üst katta odada, alt katta salonun balkonundan bile çekiyor sorunsuz. tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

anlaşıldı RT-211 herkesin tavsite edip kullandığı bir model. peki speedtouch kullanan yokmudur aranızda? fiyat olarak daha ucuz bir model ama nedenini bilemiyorum. herhalde çok rağbet görmedi airties çıktıktan sonra.

kanser yapma ihtimali aklıma takıldı şimdi ona güzel bi yer ayarlamak lazım sanırım benden uzakta. teşekkür ederim yardımlarınız için. sapolun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...