Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Sonunda baskılara dayanamayarak Reason denemeye karar verdim - eğer beyenirsem satın alacağım, beyenmem için kullandığınız iyi refillleri yazın da deneyeyim onları da, ama Demonoid'de oldukları sürece indirebilirim. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 11:51 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nihayet abi, nihayet! filmorchestra, plp04_icebox, skip to my loop, bi de alfabetik sıraya göre bi koleksiyon var bende, onu da rar halinde bulabilirsin belki. ama ben hepsini emule'den çektim söyliyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yaylılar ve piyano ile harp için kaliteli birşeyler - özellikle harp için, bu aralar çok gerek bana...
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 onlar reason'la beraber gelen iki cd'de mevcut, zaten en çok kullanılan refill'ler reason'ın kendi refilleri oluyo öyle diyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 İki cdnin içindeki samplelar beni tatmin etmez kayıt yapmaya kastığımda. Kayıt yapmaya kasmaya karar verdiğimden indiriyorum bunu.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 eder abi merak etme, bi cdye yüzlerce sample,loop ve soundbank sığıyo. sen hele bi kullan bi gör öyle yorum yap. ayrıca midi-klavyen olduktan sonra kayıt yapmak hiç kasmıyo.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Kendi yanında gelenler bariz kalitesiz ama iyi birşey buldum - klasik değil ama epeydir Access Virus'ü denemek istiyordum ama fiyatı nedeniyle yanına yaklaşamıyordum. Onu samplamışlar. 2GB kadar birşey.
Öne çıkan mesajlar