MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Veya Green Light yöntemini bilen doktor tanıyormusunuz?[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 green light ne yav ? *kendini cayil hisseder*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: ZeuZ, 18 October 2003 23:52 tarihinde demiş ki: *kendini cayil hisseder*[/b][green light ı bilmediğinden hissediyorsan bence hiç endişelenme..yaptığın emote ağır basıyor ona göre.. :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Valla atilan hiçbi mesajdan bişi anlamadım :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Yeşil ışık olayı ya filmi izlemedinizmi adam prostatı kendi alıyor flm boşverin oda ne dediğini bilmiyor zaten. :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yaw geyiği bıraksanız azcık bilen yapan doktor var mı???amcamın zamanı geçiyor(muş)[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 babo o film yeşil yoldu be bu yeşil ışık başka galba yeni bişimiymiş neymiş Green light ne babo açıklayıver belki anlarız bi yardımımz dokunur şu seks garantili prostat ameliyatı olayımı yoksa geçenlerde biyerde okumuştum?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ya arkadaşlar hala surda söyle sorular sormamak gerektiğini anlamadınız mı? yani biz ne söyleyebiliriz ki size? prostat ameliyatı olmuş kaç kişi var aramızda? bi tane semi-doctorumuz var o kadar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Estel_Anorien, 19 October 2003 00:57 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar hala surda söyle sorular sormamak gerektiğini anlamadınız mı? yani biz ne söyleyebiliriz ki size? prostat ameliyatı olmuş kaç kişi var aramızda? bi tane semi-doctorumuz var o kadar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! 20000 üyenin 10000 ini fake saysak bile böyle bi yerde bu konuyu bilen biri çıkabilir.Nitekim ben burda doktor tanıyan var mı diye sormuşum.Yani sen bilmiyorsun o bilmiyor öbürü biliyor olabilir.[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Doktorum..Radyoloğum ,ürolog değilim,ama tıp hayatım boyunca böyle bir yöntem ne duydum ne gördüm..Kaldı ki prostatektomi hakkında hatırı sayılır kültürüm de vardır.. Şayet bu yöntemi nerden duyduğunu söylersen ürolog arkadaşlara bir sorabilirim.. 'green light' dediğin olayı filmde vesairedemi gördün yoksa birinde 'green light prostatektomi' diye birşey mi duydun..Bu tip bir bilgi verirsen yardımcı olabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 istanbulda Halim Hattat denen bir adam (yeni öğrendik) gerçekleştirmiş olayı ama şu anda hiç bi şekilde ulaşamıyoruz adama.yani ne numarası var ne maili[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 boyle uzmanlik alanina giren bu konuyu burda sorupta ahim sahim cevap beklemek zaten yanlis.. kaldi ki bahsettigin saglik bu sekilde ulasilan bilgiye insan nasi guvenebilir ki? hastanelere git bilgi al gercekten ihtiyacin varsa verilen tepkiler gayet normal..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bende ilk senden duydum bu 'green light' ı.Bence gene bilindik yöntemlere başvurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bu ne ya Green light ilk kez duyuyorum[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Edit:neyse vaz geçtim sormaktan[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 19 October 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 green light dediin şey vasküler deri hastalıklarında kullanılan bi lazer olması lazım. ama ürolojide kullanılıyo olması... başka bişi heralde..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 biraz önce buldu babam. yardım olanlara teşekkür ederim. köstek olanlaraysa buranın bi forum olduğunu hatırlatayım. Hattat Hastanesi[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 19 October 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 www.hattathospital.com[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 brakiterapi miymiş? ben bulamadım green light die bişi?[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar