Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 abi buz gibi yerde hasta olursun. ARMAAA! olm nerdesin ya masalar mal oldu. pff biri şu masanın ucundan tutsun abi geniş masa tek kişi olmuyo yerler ahşap zaten sudan biradan kusmuktan kabarmış hepsi itsen itilmiyo [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:49 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 minder yokmu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 müşteri haklıdır arkadaşım. yer güzeldir. bana yukarı bi yere rakı şalgamımı koyabileceğim bi masa getirin yeter o, ki rakıyı dökmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 yardım ediyorum ben maksat vatandaşlık para mühim değil.iyilik yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aga bi neskuikli süt alim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 n-c ne minderi kızım yerlerin haline bak o kadar paspasla kastım rengi bile açılmadı. ya biraz sermaye olsun zaten ruhsatıydı şuydu buydu derken cepte metelik kalmadı parke yaptırırız zemini. bi de şu sağdaki duvar var ya üzerinde tablo olan, onun arkası boş bira kasaları fln duruyo orda. o duvarı yıktırıp burayı genişleticem o zaman kenarda minderli bi kısım yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 killer beni kooardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tamam ozmn bende yardım ederim şimdilik masaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 adamlar bar tycoon oynuyor chatleşerek aghdfsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 lan olm utanın ya kız yardım ediyo bana. neyse nc eline sağlık. sana zahmet tabakları fln getir buraya da mezeleri fln getiriyim dolaptan ben edit: abi benim bi bar işletme hayalim vardı hep. hatta oyun buldum beer tycoon diye de onda da bira fabrikası yönetiyosun bu tadı vermiyo. neyse sus da zıkkımlan içkini :D [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:55 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 benim eski zamanlardaki meyhaneler gibi, bi meyhane açma hayalim var. da nerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aga boyle müseseessees olmaz.neskuikli süt 5 dakkadır gelmedi.kalktım çıkarkende ateşe verdim burayı.ok.küstüm sizede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 dimi şimdi açsam adam gibi gelip içecek adam nerdeee? önce gothicler dolacak sonra emolar dolacak en son la burda karı varmış diye yonja.com kıroları dolacak. en iyisi sanal. edit: eheh killer ben sana kaş göz işareti yapmıştım da anlamadın demek ki :D olm süt var da nesquik yok. ama istersen nescafe ice var sütle o da güzel oluyo ondan veriym [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:58 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 getirdiiimmm arada şakşuka bile yaptım bide şakı söölüoruummm kurtar beni tanrımm içim yanıor ona tutuluorum kurtar beni blirsin aşık olmaktan korkuyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 millet biri tezgaha baksın benim bi işim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 İBO ACIN ULEEAAN JİLETLERİM LAN KENDİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 agalar ben meyhaneyi yaktım siz hala şarkı soylüonz hepiniz dumandan olceksiniz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 barmen bana bi bloody marry.TÜM İÇKİLER BENDEN.içelim güzelleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aga bloody marry korku filmi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 rakı sofrasında ynnzmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 balık varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bloody marry içip bloody marry seyredicem.kültleri yad edesim geldi... bkz. bloody marry [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:30 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 çipura var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 buz kırıp üstünbe kiwi şarabı kodum ve içtim güzel oldu. gerçi buzlar eriyince elmalı meyva suyu kadar hafif oldu. ayrıca küp vişne şarabı ağır ve güzelmiş. reçel şarabı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bana şarap ve et kurdumada aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar