Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada kişisel tercihlerden dolayı 7 puan aldım bende baya iyi istatistik yapmışım.
yazıyım defans baplar sizde yararlanın:

yakın markaj/pres: sert
pas yönü: ortaya
orta yapılacak yer: sahanın 3/4 ünden
orta tipi: yüksek
ileriye pas at: sık sık

bu arada defansif korner pozisyonunda arka direği aldım. biri ön direği alırsada belli olmuş olur pozisyonlar.
Mesaj tarihi:
abi adam 44 pas yapmis ve yani winger guyya bu adam, acaip oynadi ve bi o kadar da hata yapti ona ragmen :)

fistan tum mac boyunca markaj vardi deli gibi sende.

cektigim sutlardan 2 sini kaleci yumrukladi ali erimin onune dustu, 2 side ayniş pozisyon. affetmedi tabi xD
Mesaj tarihi:
1 gol 1 asist yapmışım ama 5 puan almışım ilginç. neyse 3. sezonumda golle tanıştım memnunum. galibiyetlerin arkasının gelmesi dileği ile hehe.
Mesaj tarihi:
takım feci oynamış cidden. ben diyorum zaten tehlikeli takımız diye. eheh.

said:
Cons 23 Eylül 2007, Pazar - 15:49 tarihinde demis ki:

bu arada defansif korner pozisyonunda arka direği aldım. biri ön direği alırsada belli olmuş olur pozisyonlar.

ön direğim aldım o zaman. ohş. :p
Mesaj tarihi:
krusty oyle bi, amacim var ama, full maci kaydetmek uzun surer baya, sadece onemli pozisyonlari oynat diye bi secenek var oyle bisimi yapsam.
Mesaj tarihi:
upload ediyorum youtube a maci. en iyi anlari ama sadece cunku obur turlu cok cok uzun zaman aliyor.

bu arada bi tane yabanci aldim takima ilerde satmak icin, adamla iletisime geciniz.
Mesaj tarihi:
Lig maçları dışında kesinlikle kendinizi yormadan oynayın boşa kondisyon kaybedip antremanınızdan yemeyin bence.
ben öyle yapıyorum.
lig maçından öncede değiştirmeyi unutmayın sakın :)
Mesaj tarihi:
su guc olayi bittikten sonra acilen kisa pas calismamiz lazim topluca filan en azindan 3 4 olmali herkesde, gidioz toplari adamlarin ayagina atiyoruz :D
Mesaj tarihi:
defanslar topu aldiktan sora uzun pas filan olmadigi icin geri adamlara veriyo o kotu oluyo, senin iyi abi 8 kisa pas ama artmasi lazim 10 ustune
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...