Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bu arada kişisel tercihlerden dolayı 7 puan aldım bende baya iyi istatistik yapmışım. yazıyım defans baplar sizde yararlanın: yakın markaj/pres: sert pas yönü: ortaya orta yapılacak yer: sahanın 3/4 ünden orta tipi: yüksek ileriye pas at: sık sık bu arada defansif korner pozisyonunda arka direği aldım. biri ön direği alırsada belli olmuş olur pozisyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 olm çok iyi yenmişiz ya. ama ben niye gol atamıyorum lan Ali Erim atıyor paso. ondan daha iyi özelliklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi adam 44 pas yapmis ve yani winger guyya bu adam, acaip oynadi ve bi o kadar da hata yapti ona ragmen :) fistan tum mac boyunca markaj vardi deli gibi sende. cektigim sutlardan 2 sini kaleci yumrukladi ali erimin onune dustu, 2 side ayniş pozisyon. affetmedi tabi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ha bu arada 5 golun 4 asisti batu aydogdudan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ehueh match of the man :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Kişisel tercihleride şu şekilde ayarlamıştım. bi yanlışlık yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 mactan sonra acayip kondisyon gidiyor ya butun bir gun kondisyona ayiriyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 1 gol 1 asist yapmışım ama 5 puan almışım ilginç. neyse 3. sezonumda golle tanıştım memnunum. galibiyetlerin arkasının gelmesi dileği ile hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben nasil yedim golu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 takım feci oynamış cidden. ben diyorum zaten tehlikeli takımız diye. eheh. said: Cons 23 Eylül 2007, Pazar - 15:49 tarihinde demis ki: bu arada defansif korner pozisyonunda arka direği aldım. biri ön direği alırsada belli olmuş olur pozisyonlar. ön direğim aldım o zaman. ohş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ahhahaha biride üst direği alsın. daha uzun gerçi alsa alsa akila alır onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 aga ben 3unu de alirim da, sen uzulme diye biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 pis dmc oynarim (: ilk golumude atmisim hayirli ola (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Zegna sen bu maçları 2d izliyorsun ya, acaba bunları kaydedip link versen çok mu şey istemiş olurum ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hazırlık maclarına kendini yormadan oyna demeyi dusunuyorum. kac kondisyon kaybediyor ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 krusty oyle bi, amacim var ama, full maci kaydetmek uzun surer baya, sadece onemli pozisyonlari oynat diye bi secenek var oyle bisimi yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 upload ediyorum youtube a maci. en iyi anlari ama sadece cunku obur turlu cok cok uzun zaman aliyor. bu arada bi tane yabanci aldim takima ilerde satmak icin, adamla iletisime geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 2 sattir process etmedi youtube beklio hala anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Lig maçları dışında kesinlikle kendinizi yormadan oynayın boşa kondisyon kaybedip antremanınızdan yemeyin bence. ben öyle yapıyorum. lig maçından öncede değiştirmeyi unutmayın sakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 valla hala process. bugmudur nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 rapide fln atsan ordan alırdık. hem youtube a vermek sakıncalı olmasın. sonuçta 2d izlemek fsfan özelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 youtubeda var baya footstar die aratınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 su guc olayi bittikten sonra acilen kisa pas calismamiz lazim topluca filan en azindan 3 4 olmali herkesde, gidioz toplari adamlarin ayagina atiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 eh benim paslar nasi zegna iyi acabiliyo muyum oyunu yoksa uzun pasda mi kasiyim atak yonu degistirmek icin veya forvetleri beslemek icin? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 defanslar topu aldiktan sora uzun pas filan olmadigi icin geri adamlara veriyo o kotu oluyo, senin iyi abi 8 kisa pas ama artmasi lazim 10 ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar