Trasty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Takım arkadaşlarınla ilişkilerini yüksek tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Trasty said: Jandor said: ya aslında bi fantezim var :) şu oyunda futbolcuları kontrol edebilsek ne süper olur ya maç saatinde herkes online olur paslı falan acaip takım ruhu olur :) Aslında imkansız birşey değil ama neden yapılmıyor acaba.İmkansızlık ne açıdan olduğuna bağlı .. İmkansızmı hayır boyle bi mod geliştirilebilir fakat, İmkansız çünkü Her pazar bir saatte okadar online player bulman imkansız en azından her takım için Ya neden olmasın yani bulunur oyuncu ayarlanır yani yeter ki öyle bi mod olsun :) benim takımdakilere söylesem her pazar online olur bi saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yeni takima gidicek kisilerin listesi aciklanicak mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kermit said: beni takımına almak isteyen varmı Koray Duyan oyuncu ismi sonracıma orta sol mevkiyim bide bi sorum olcak mutsuzum ya ben nasıl moral yükselticem herşeyi denedim %28 de şu anda... seni yeni açılan takıma alsınlar. tüm oyuncularla sürekli iletişime geç yavaş yavaş yükselir. eğlence antremanı vererekte yükseltirsin ancak gerek yok. boşa antreman harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 satisa koydum cogu kisiyide trasty takimi 2 gune acicak o yuzden kabul etmeyin kimsenin teklifini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Zegna said: satisa koydum cogu kisiyide trasty takimi 2 gune acicak o yuzden kabul etmeyin kimsenin teklifini2 gun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Gold Paketim onaylandı .. Alıyorum takımı allhın izniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Can Ertaş? Yanlış mı hatırladım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Evet Can Ertaş .. Tenchu United yaptık takım ismini .. Transfer listesindeki herkese attım teklif.. (gözden kaçan olmuşsa haber werin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Teklifi kabul etme hedesini bulamadım sdf. Gerçi perşembe antremanlarına çıkığ kabul edeceğim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bu arada Zegna sadece 6 oyuncumu ne koymuş .. 11 i zaten mevcut tayfayla tamamlayamıyoruz.. Başka takımlarda oynayan Paticik üyelerinide katabiliriz yada zaten seve seve transfer yapıcaz bazı mewkilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bende warım nasıl kabul etcez otomatik gidiyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kermit falan yazmıs oyuncusunun ismini onu falan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 transfer suresi bitince futbolcu seciyor verilen teklifler arasindan gidecegi takimi. kermiti alin, mumu yu alin mumuda serbest suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 pardon teklif gndermişiniz zaten. kabul ettim de, gol bonusu falan verseniz biraz para kazansak? bi de son olarak ilk onbirde oynarım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben de takıma başvuru yapmıştım. gerçi yeni başladığım için özellikler kötü o yüzden mi reddedildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yok bilmedigi icin reddetmistir. oyundan mesaj at can ertasa paticiktenim dersen kabul eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 abicim transfer kapandi kabul etsenize tenchu united in tekliflerini bos yere boru gibi maas odetıceksiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 beni düsünebilirsiniz orta saha olarak Werder Weremen deyim Yiğit Yüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 gimlide gelebilir evet ama once takimiyla konusup ayrilmasi lazim filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Arkadaşlar malum Federasyon Başkanlığı seçimi var ve başkanlığa adaylığımı koyuyorum. Turkiye genel forumundan ve yakında acıklayacagım internet sitesinden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Desteğinizi bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Oyum için bizim takıma 1-2 Defans rüşvet yollarsan bakarız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Gimli said: beni düsünebilirsiniz orta saha olarak Werder Weremen deyim Yiğit Yüce. yigit yuce sen mısın ya :) ordaki idris afsinde benim.MR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Gimli said: beni düsünebilirsiniz orta saha olarak Werder Weremen deyim Yiğit Yüce.Kulubunle bi görüş sonra konuşalım detaylı zaten yeterince eksiklik çekmekteyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Aragorn said: Arkadaşlar malum Federasyon Başkanlığı seçimi var ve başkanlığa adaylığımı koyuyorum. Turkiye genel forumundan ve yakında acıklayacagım internet sitesinden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Desteğinizi bekliyorum :PÇok güzel bi destek mesajı yazdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar