Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım ...

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yükledim herşey hazır,ancak bilen birinin bana birz yardım etmesi lzm..Neden derseniz hem skill dağılımıyla ilgili birkaç sorum var,hemde bunları kasmakla ilgili..Yardımcı olabilecek arkadaşlar bana pm den ulaşabilirler mi?
Mesaj tarihi:
peki
malum okuyorum,görüyorum 15-20 max online oluyor..O yzden pvm ağırlıklı 1 char kasmak istiyorm,tamer-magery olblr bu blki ama bunları hep oynadk,daha farklı yine kndi başıma vakit geçirebilceğim 1 char kasmak istiyorm,önerileriniz nelerdir?
Mesaj tarihi:
Pvm ağırlıkle char olarak
PvM yi en iyi yapan karakter Tamer, hem PvM hemde championların aranan adamları olarak,
Bard Tamer
kasılabilir
Ama şimdiye kadar oynamadığım birşey yapmak istesem
Ninja denerdim ben olsam mesela ama Ninja PVM yapabilirmi hiç bilmem:)
Yada hayvanlarla uğraşamam ben getir götür deniliyorsa chivalry archer kasılabilir
Mesaj tarihi:
27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:09 -> ilk mesaj
27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:37 -> ikinci mesaj

lol? patide yardım almak imkansız tabii bu şekilde, bu kadar hızlı istiyorsan forum değil irc kullanacaksın heh

yardıma gelince; sırf PvM kasayım dersen bayarsın bence, yani eğer oyuna komple yabancıysan, etkileşim içine girmeden uzun süre oynanacak oyun değil uo. insanlarla muhatap olman lazım bolca tadını çıkartmak için

illa solo diyorsan ama tamer aç, petin eşlik etsin sana. hatta cartographer aç hazine avına çık. vardı birkaç template biraz aşağıda
Mesaj tarihi:
PvM diyorsun warrior hariç her türlü char açabilirsin. Crafter aç değişik şeyler yap, eğlenirsin. Ama satamazsın yaptıklarını o ayrı. =)

Hırsız hariç her şeyi yapabilirsin hatta. :p
Mesaj tarihi:
iyi gearla warrior da iyi pvm yapabiliyo aslında ya :p
şöyle güzel lmc olcak, bi de mana leech silah, evasionu açık tutup herşeyi kesersiniz nerdeyse eheh. bard/mage zevklidir, ama dispel atan yaratıklarda zorlanırsın, özellikle paragonlarda.
Mesaj tarihi:
hmm makro yasak dimi?
1 char kasmak yıllar alıyordur sanrm :)
aslnda archer hiç kasmadım,bana 1 archer içn skill çıkartır mısınz?neleri almalıyım nasıl başlamalıyım hani statlar,skilller?
Mesaj tarihi:
nası oynamak istiyosan onu alırsın.
genelde archerlar
archery , healing , spirit speak , necromancy, tactics , anatomy
yapıyorlar.
strangle , armor ignore , pain spike seklinde öldürüyorlar.
Mesaj tarihi:
Paladin / Bard / Archer:

archery
tactics
anatomy
chivalry (70-80 yeter)
music
peace
provacation

chivalry'den kıstığı diğerlerine dağıtabilirsin.

Edit: Bilgisayar başında durduğunuz sürece makro yapabilirsiniz tabii. Hatta abartıp süper makrolar yapabildiğiniz sürece klavyeye dokunmasanız bile sorun yok. Yeterki gm gelip selam verdiğinde cevap verebilesiniz. :)

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:27 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bence Paladin Archer şöyle olabilir

Chivalry(60-70)
Archery(120)
Tactic (110)
Anatomy(100)
Healing(100)

Son iki skill ise dışarda bolca disordance tercih edildiğini okuyorum ama ben
Resisting Spell(100) + Focus
Yada
Hide + Stealth
derim.
Mesaj tarihi:
said:
ema ablaya sormak lazım, ne zaman görsem tek başına ormanlarda geziniyor :)

lol.

doğru valla, ööle bişey yapayım diye şehirden çıkıyorum, sonra merak ediyorum şu ya da bu yerde ne var, ööle koşturuyorum ormanlarda. troll filan çıkıyo, onları kesiyorum. ehe. sizin oynadığınızdan başka bi oyun oynuyorum ben sanırım :P
Mesaj tarihi:
Basitçe
Chivalry kitabını Brit bankın aşağısında küçük kalecikte gezinen NPC den alıyoruz.
Kaleciğin yanındaki haç a benzeyen yerden para vererek içine tithe yüklüyoruz.
Chivalry büyüleri reg istemez tithe ile yapılır.
Chivalry büyülerinin etkisi karma nın yüksekliği ile doğru orantılıdır.
10 adet chivalry büyüsü vardur.
Bu büyüler daha çok evil yaratıklara karşı kullanılan büyülerdir.
  • Yeni Oluştur...