RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Valla ben human monk oldum Malkoçoğlu tadında takılıyorum...Monk biraz güçsüz gibi geldi bana fakat doğru ekipmanla filan oynaması zevkli
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ya ben hayatımda bu kadar rezil kamera açısı görmedim arada bi kitleniyor tekrar kuş bakışı görüşe alıyor falan abartmıyorum 20 kere oldu baydım yani oyunun başında, sağda solda patch yaparsanız düzeliyor kamera bug u demişler ancak bende krek yok anladınız yani =) yardımcı olabilen varsa öm ile ulaşsın lütfen ya da bu kamera bug u ile oynamanın bir yolu var mıdır :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Oyunun kamerası ultra salak. Bu kadar olur yani..
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Cidden, Soul Reaver'da bile bu kadar küfretmemiştim kamera açısına.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 oyun bugüne kadarki en iyi 3d kamera yönetimine sahip, her çeşit açı ve takip modu mevcut. zevkinize göre ayarlayabiliyorsunuz. gamecopyworld.com var oradan bakabilirsin kingpin. gayet yasal.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yavaş sam Resident evildan sonraki onun olayı zaten o açılardı- en kötü kameraya sahip oyun. Kotor gibi yapsalardı chase cami olurmuş ama hepsinde ayrı saçmalıyor.. En rahat yine izometrik oynanıyor, tepeden kendim döndürüyorum kamerayı, sadece adamı takip ediyor. Adamla dönmüyor. O modda biraz daha rahat..
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 tamam işte, sana veriyor seçeneği. vermiyor mu?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 İyi de her seçenek birbirinden kullanışsız. En az kullanışsız olanını kullanıyorum ben :) Tek açı olsun sağlam olsun, böylesaçma kontroller olmuyor. Yani karakterle dönen kameranın bir dönüşü var. Aman yarabbi! :D Şaka gibi. Benim kamerada da kapalı mekanlarda duvar diplerini görmk için kamerayı 180derece döndürmek kasıyor yani
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bir tek handa çok dar tavanlı mekan diye midir nedir orada sorun çıkardı biraz ama onun dışında gayet iyi gitti. tek açı olacağına seçenek versin işte, isteyen istediğini seçsin. ben de izometrik oynadım genelde ama arasıra yaklaştırıyorum, çeviriyorum filan eğlenceli oluyor seyretmesi. 3d oyun zaten buna izin vermeyecekse, sabit açı kalacaksa 2d'den farkı yok ki.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 oyunun kamerası ultra salak gerçekten. lamı cimi yok. üstelik en kullanışlı hali de en performanssız hali. hiç tahmin etmezdim nwn gibi konulu oyunu yarısına gelmeden bırakıcaamı. loading area olayı da cabası.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Modül indirebileceğimiz güzel siteler biliyor musunuz?
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 daha dorudüzgün pek modül çıkmamış sanırım ben de baktıydım ama bulamadım güzel
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 http://nwvault.ign.com en iyi nw sitesi [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 21:58 tarihinde, lord_gorthaur tarafından güncellenmiştir ]
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 MONK oynayan-seven bi allahın kulu ben mi varım?
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ben hep monk başlayıp sonuna kadar gelip sonra wizrad a dönerim :)
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bu oyunda crafting sistemi nasıl çalışıyor arkadaşlar ? 6 fighter verdim ordan weapon master e kayıcam skilleri de silah üretimine uygun verdim ancak hiç bişey anlamadım basit bir şekilde nasıl silah üretebileceğimi anlatabilir mi biri ? magical da üretebiliyorsak şukela olur, fort locke taki weaponsmith ten bilgi alın demeyin orayı çoktan geçtim :D newenwinter dayım şu an zaten silah yapıcak tezgâh falan da yok :/
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Tezgah ana quest için gittiğin, amcanın inn inde. Nasıl yapacağına gelince, bazı comon ve rare hammaddeler i toplaman lazım, zaten ilk yerde tutorial gibi anlatıyordu adam yapması kolay yani. Bunun dışında da işte recipe leri bulman lazım oda şansa kalmış lakin en iyileri boss lardan düşüyor.
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 http://www.gamebanshee.com/neverwinternights2/skills/craftweapon.php http://www.gamebanshee.com/neverwinternights2/skills/craftarmor.php malzeme için yeterli yeteneğin varsa mold, anvil ve smith hammer yardımıyla silah ve zırh yapabilirsin.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yav bir de oyunda konsol açılmıyor ? sitelerde ~ tuşuna basarsanız açılıyor yazıyor emme O_o
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Bende de başta açılmıyordu, bişeyler yapmıştım açılmıştı. Ama hatırlamıyorum malesef :(
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hatırlasan ölür müsün :( , hadi lan.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hani belki görmeyen vardır diye bir kez daha uplayayım diyorum, nasıl açıyoruz bu oyunda konsol :/
bega Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bi planetouch ben oynamışım galiba xD valla benim değişmez druid/ranger half elf (hatta adı bile fikstir) karakter ile sürekli load etmek gerekince, zevkine planettouch olandan aasimar mı neydi açıyim dedim kanatları ve kuyruğu mu ne vardı, bi upgrade geldi değişti o gerçi. Neyse de, bugüne kadar oynadığım en deli karakter oldu. Monk fighter hak getire, kadın (female char) vurdu mu oturtuo, mage ile yarısına gelemediğim oyunu bitirdim sayesinde. o derece diyim ben sana. keşke zaman olsa da druid/rangera devam etsem..
Öne çıkan mesajlar