elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 SEZERİN GÖREVİ BIRAKMASINA 1 GÜN KALDI DİYE YAĞMUR BAŞLADI ARİFESİNİ KUTLUYORUZ! dimi? dimi twigy.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bu ahlaksız kefere görevi bıraksa yüce rabbimin isteğiyle başımıza nur yüzlü gülümüz geçse topraklar yeniden yeşerecek , evlere bereket girecek , barajlarda balıklar hoplayacak zıplayacak sevgili cemaat
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Jeton anca düştü ahahahahahahaha Gülümü görücem diye Ankara'ya gittim kalkıp seçimin ilk oturumunun olduğu gün, meclise almadılar /= işin komik yanı harbiden oturum günü ankaraya gittim ve harbiden almadılar, almayacakları barizdi ve ben üşenmedim, manyak mıydım lan ben. 14 saat tren yolu çekilir mi lan.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 o gul senin gulun degil amerikan gulu o elinde bir dalinda bin kisinin hem dokunmayin gullere
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 istanbulda yağmur durdu, yoksa dtp desteğini geri mi çekti !! YOKSA GÜL BU TURDA DA MI SEÇİLEMİCEK BU BİR CEZA MI
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Durur İstanbul'da yağmur. Binalar sera etkisi yapıyor, bulutlar da geçip gidiyor. Ona buna arazileri, binaları peşkeş çekersen, gecekondulaşmayı tapu vererek teşvik edersen olacağı da budur. Daha durun bu başlangıç.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yasar buyukanit kuvvet komutanalrini aramis teleofnla acaba cikamiycak bi bildiri dahami gelicek son dakakda die kesilmsitir yagmur konsutunuz borsa dustu yabancilar kactidemokratik kultur zedelendi bari yagmuru kacirmayin be bekleyin biraz gul abdullah otursun barajalr dolsun sonra yaparsiniz darbeyi sonra sakalyin bunu barajlar bosaldikca ciakrir doldurur gene atarsiniz iceri demokrasielrde(!) care tukenmez pasam
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 O değilde istanbula iki gıdım yağmur yağdı E-5 de 2 tane büyük zincirleme kaza... Memleketimin insanı sadece yağmuru değil yağmurda araba kullanmasını da unutmuş anlaşılan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yağmur durdu ya fettulahın manasımı bitti dua ederken acaba
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 azuaahha :D:D:D Fetullah'ın manası, yarıldım yaa :D
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yağmur gene başladı. Gül gibi cumhurbaşkanı bugün seçiliyor ya yüzdendir. Daha doğrusu Sezer gidiyor diyedir.
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gökyüzü sezer'in gidişine ağlıyor.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ya Sezer gerçekten iyi cumhurbaşkanıydı da.. Kanımca, Gökyüzü Sezer' e ağlıyor söyleminin kuraklık Sezer'in yüzünden Sezer gitsin yağmur yağıcak gibi bir saçmalık söylemekle bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
Öne çıkan mesajlar