sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Son nefesinde Müslüman oldu Arif ARSLAN DHA BATMAN'ın Sason İlçesi Acar Köyü'nde tek başına kalan Ermeni asıllı 101 yaşındaki İsa Demirci, beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Hıristiyan olan Demirci, son nefesinde evine çağırdığı köyün imamına Müslüman olmak istediğini söyledi. Kelime- i Şehadet getirerek Müslüman olduktan 1 saat sonra ölen Demirci, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 6 aydır yakalandığı beyin felci rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören daha sonra tedavisine evinde devam edilen Ermeni asıllı Türk vatandaşı İsa Demirci, dün yakınlarına köyün imamı Cemil Çelikbilek'i görmek istediğini söyledi. Çağrı üzerine evine gelen imam Çelikbilek'e Müslüman olmak istediğini söyleyen İsa Demirci Kelime- i Şehadet getirdikten 1 saat sonra yaşamını yitirdi. Demirci, rahatsızlığı nedeniyle İstanbul ile Erivan'dan da gelen yakınları ile çevre köylerden gelenlerin de katılımıyla dün akşam namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra kardeşi Cemil Demirci'nin yanına gözyaşlarıyla toprağa verildi. Demirci için Kuran okuyan köy imamı Cemil Çelikbilek,"Rahmetli ölmeden bir saat önce beni yanına çağırdı. "Şimdiye kadar Hıristiyandım, ancak şimdi Müslüman olmak istiyorum. Eğer ölürsem beni Müslüman gibi gömün" dedi. Kelime- i Şehadet getirdi. Allah huzurunda Müslüman oldu'' diye konuştu. Yaşadığı toprakları çok seven ve çevresindekiler tarafından da çok sevilen Demirci, "Benim canım bu toprakta büyümüş. Bu toprağın bir otu gibiyim. Yılın dört ayını İstanbul'da geçiriyorum, ama İstanbul bana cehennem gibi geliyor. Yılın 7 ayını köyde geçirmek için buraya geldiğimde dünyalar benim oluyor'' demişti. İslam Dinine çok önceden sempatisi olduğu belirtilen İsa Demirci'nin, 1957'de köydeki kiliseyi camiye dönüştürdüğü vurgulandı. Demirci daha önce DHA muhabiriyle yaptığı konuşmada gazeteci Hrant Dink'in ölümüne üzüldüğünü belirterek, "O gazeteci çok değerli bir kalemdi. Ama malesef birileri onun kıymetini bilmedi. Öyle birisine nasıl kıydılar, halen anlamış değilim. Biz bu topraklarda doğduk, burada var olduk'' demişti. http://www.milliyet.com.tr/2007/08/27/son/sontur19.asp [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:27 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ]
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ben de dinen yasak olan her boku deneyip olmeden 2 sn once tovbe edicem.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Birde edemeden gidersen ne olur onu düşün :) Benim amacım intihar bombacısı olup %100 cennet :)
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 niye İSA DEMİRCİ nin eşinin başıörtülü? ayrıca bu adam niye akp ilçe teşkilatına üye ve öldükten sonra çıkartılmış?http://www.akparti.org.tr/gnsayfa/ozgecmis.asp?id=10853
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Son nefeste tövbe kabul edilmez ayrıca İntihar bombacıları da sonsuza kadar cehennemde kalır.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Kim demiş onu Allah yolunda adam öldürüyorum kardeşim sen mi bilien bunca ölen adam mı bilecek? :)
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 adam müslüman olmuş allahım tövbe birdaha kötü bişey yapmicam dememiş.gayette kabul olur ama öeee müslüman oldu cennete gider olayını bilemeyiz
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: numberten üye [şikayet et] § 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:08 [ özel msj ] Son nefeste tövbe kabul edilmez ayrıca İntihar bombacıları da sonsuza kadar cehennemde kalır. aga sen mi yazdın kuranı?
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Ben bu adamdan bahsetmiyorum ya inş. kabul olmustur tövbesi. Ben toggie'ye söyledim firavun gibi son anda tövbe derse güme gidebilir :D
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 toggie onu eleştirme amaçlı demiş sanırım =)
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Allah mısın numberten? yoksa şakacı cebrail mi
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 islam papazı titılı verin nambırtene.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hasan mezarci da ole diyordu hmm...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Karamurat ın bi filmi vardı bizanslı bi askeri öldürüyolardı "Ölene kadar köpek gibi yaşadım bari ölürken müslüman olayım eşşedü... " repliği vardı efsane filmin adını unuttum youtube da bulamadım
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 battal gazi idi ya o sonra surlara cikip battal gaziii diye bagiriyorlardi
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Nefark eder birsuru dindar musluman onu hergun yapiyor.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 eooeehh yuhh diyorum birisine eahah
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 En uyuz olduğum şeydir böyle bir topiğe girip beni ilgilendirmiyor denmesi ama demeliyim bu durumda. Neden ilgilendirsin bizi adamın ölürken Müslüman olması? Ne demek isteniyor yani hak yolu budur oylar AKP'ye wtf!!?? Ha politikayla ilgisi de olmayabilir ama öbür türlü propaganda oluyor yine. Bakın elin Ermenisi 101 yaşında ölürken Müslüman oldu, siz de imana gelin gibi bir amaç olabilir? Gereksiz suçlama yapmayı sevmem ama ben anlam veremedim. Ne amaçla koyulduğu samimi bir biçimde söylense rahatlayacağım.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 benim son nefeste tovbe etmemle adamin son nefesinde muslumanliga gecmesinin arasindaki 7 farki bulun son nefeste christian olayim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 numberten fetvayı vermiş agalar yedik ayarı kapatalım topic i :(
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Ben bu adamdan bahsetmiyorum ya inş. kabul olmustur tövbesi. Ben toggie'ye söyledim firavun gibi son anda tövbe derse güme gidebilir :DFiravun olayi nasi bi yalandir ya. Ingiltere'de British Museum'da o domalmis adami da gordum firavun diye iddaa edilen hani secdeye gelmis. Sonra gittim Kahire Muzesi'nde 2. Ramses'in mumyasini da gordum. Musa zamaninda yasamis olan firavun 2. Ramses, Ayrica babasi ve oglunun da mumyasi Kahire Muzesi'nde gidip gorebilirsiniz. Ayriyetten Krallar Vadisi'nde mezarlari da var.
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ölüm anında yapılan tövbe kabul edilmez. gayette mantıklı bence
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 okulların bize öğrettiğine göre ölüm anında insan şehadet getirirse müslüman olarak ölüyor.hmm demek kur'an la alakası yokmuş o derslerin.Yeni kaynak olarak nereyi alalım? Risale'i nur?
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 dumuringen sendromu yaşamaktayım. nasıl ciddi oldugumu düşündünüz çözemedim :) benim yazdıgımı bırakın bir kenara, ölümünü anlayan adamın son 1 saatte neden din değiştirdiğini ya da değiştirebilir mi? yi tartışın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Ölürken iki satır kelime okusam Cennet'e mi gideceğim yani? N'olur n'olmaz diye okumak lazım öyleyse.
Öne çıkan mesajlar