Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP yüzde 54.1 CHP yüzde 18.9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Konda'nın Milliyet için yaptığı araştırmaya göre, 22 Temmuz seçimi sonrasında yaşananlar, AKP'nin oylarını yüzde 7.5 artırırken, CHP'nin oylarında yüzde 2 oranında bir düşüşe neden oldu

kaynak

Mesaj tarihi:
AKP'nin seçimde %10 kadar oy hırsızlığı yaptığı neredeyse belgelendi. Böyle yalan haberlerle ancak gelecekte başlarına gelecek felaketi geciktirirler.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:25 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
AKP'nin seçimde %10 kadar oy hırsızlığı yaptığı neredeyse belgelendi.

evet chp ve mhp hala arastiriyor %10 dan fazla olduguna eminim

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:37 tarihinde, GrandFather tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sandık mandık hikaye bunlar.

Acı gerçekle yüzleşip çözüm yollarını aramamızın zamanı geldi de geçiyor.

Bu halkın yarıdan fazlası AKP ve/veya o görüşe oy vermeye meyilli bu grçeği kabul edicez bi defa.
Mesaj tarihi:
ehaeh yau valla şu chpliler filan bi alem. benim abim sandıkta görevliydi, hile-hurda karışması imkansız diyo, her partiden bir temsilci var, herşey polis kontrolünde yapılıyo vs vs..bi de %10'luk fark yani insaf ya kim nerde nasıl yapabilir böyle bişeyi, aklınız alıyo mu?
Mesaj tarihi:
said:
ehaeh yau valla şu chpliler filan bi alem. benim abim sandıkta görevliydi, hile-hurda karışması imkansız diyo, her partiden bir temsilci var, herşey polis kontrolünde yapılıyo vs vs..bi de %10'luk fark yani insaf ya kim nerde nasıl yapabilir böyle bişeyi, aklınız alıyo mu?

Sandıklar açılıp sayılırken yapılmıyor o hileler. Benim görevli olduğum sandıkta AKP'nin 70 oyu, CHP'nin 144 oyu vardı. İnternetten baktım ne göreyim? AKP birden 120'ye fırlamış.

YSK'ye bildirildikten sonra yapılıyor bu sahtekarlıklar.
Mesaj tarihi:
Senin dediğin gibi olsaydı seçim sonuçlarını kanallar canlı gösterirken AKP'nin %35 civarında olması, seçimler bittikten sonra da birden %47 ye zıplaması lazımdı. Kendini kandırıyorsun, bir de %2-3 desen neyse derim belki de %10, lol.
Mesaj tarihi:
Ya siz sorunu AKP'nin oy calmasi olarak goruyosaniz zaten yapacak pek bi sey yok.

Sorun CHP'nin 18%'de olmasi. Niye bu adamlar oylarini artiramiyolar? Niye o 54% CHP'ye oy vermiyor? Niye hep baskalarinin oyu bizim gozumuze batiyor da kendi basarisizliklarimizi kabullenemiyoruz?
  • Yeni Oluştur...