Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası

tellos

Öne çıkan mesajlar

Atlanta faciasından beri Basket maçı izlemiyordum , son maçlarını izleyeyim dedim.Kaybetmek için yüreklerini koydular oynadılar sanki.

Neyse... Burdan yetkililere sesleniyorum.Birileri Türkcell'i Basket sponsorluğundan çıkartsın.Ne oldum delisi bir takım izlenimi veriyoruz , öyle Atlanta'dan Türkiye'ye 3lük atmakla , fiske atarak boğa devirmekle olmuyor o işler.
Sosyal ağlarda paylaş

gecikmeli bir yorum ama yazayım
tanyevic ntvden maçı anlatanların-yorumlayanların söylediklerini dinleseydi turnuvaya erken veda etmezdik
ilk gruptan sonra, ilk üç maçın özetlerine bir gözatsaydı
slovenya maçında 8-10 dk sayı bulunamıyor ama mola da alınmıyor, tam tersi bir hata da italya maçında son saniyelerde hidayet faulleri atarken alınan mola
tanyeviç hatalı ama takımdaki 12 tane insandan da hiçbiri doğru düzgün basket oynamadı, ender-engin ikilisi hangimiz daha kötü oynarız diye uğraştılar, ender benden daha kötü kimse oynamayaz diye son noktayı koydu
hidayet in iyi basketbol oynamak italya maçında aklına geldi
ersan ın basketbolu mu kabahat onu sahaya sürende mi kabahat karar veremedim, hidayetin yorulduğu anlarda sahaya girmesi, takıma en az zarar veren taktik anlayıştı
geriye kalanlardan hatırda kalır bişey de yok zaten, kötü oyunlarından başka
serkan erdoğan ın sakatlığı gerçekten çok kötü oldu, zorlama atışlara kalmadan, işi şansa bırakmadan, dış şut atabilen bir oyuncu takıma direnç kazandırırıdı

ispanyanın yürekli, savaşçı, süratlı basketbolunu izlemek en güzeli
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün gazetede gördüm Will Solomon'u milli takıma alınmalı diye sanırım Türk vatandaşlıda varmış,bu kadar ihtiyaç duyulur yani ülkede guard yok bildigin yok yani ben böle bi hareketi desteklerim,Rusya'da ki J.R. Holden da oyleydi sanırım. Bu takım hep aynı hikayelerle yeni bir turnuvaya başlayıp hep bi hüsranla dönücek yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...