Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 özür dilerim,şu adamın suratı vardı tv'de bu yazıyı yazarken gördükçe kendimden geçiyorum artık ... ağır lafları sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mehmet de çok kötüydü bu turnuvada.Milli takım için kazanılan tek şey Hidayet in dünya tarafından tekrar tanınması oldu,yazıklar olsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tanyevici banlasınlar artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Atlanta faciasından beri Basket maçı izlemiyordum , son maçlarını izleyeyim dedim.Kaybetmek için yüreklerini koydular oynadılar sanki. Neyse... Burdan yetkililere sesleniyorum.Birileri Türkcell'i Basket sponsorluğundan çıkartsın.Ne oldum delisi bir takım izlenimi veriyoruz , öyle Atlanta'dan Türkiye'ye 3lük atmakla , fiske atarak boğa devirmekle olmuyor o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 gecikmeli bir yorum ama yazayım tanyevic ntvden maçı anlatanların-yorumlayanların söylediklerini dinleseydi turnuvaya erken veda etmezdik ilk gruptan sonra, ilk üç maçın özetlerine bir gözatsaydı slovenya maçında 8-10 dk sayı bulunamıyor ama mola da alınmıyor, tam tersi bir hata da italya maçında son saniyelerde hidayet faulleri atarken alınan mola tanyeviç hatalı ama takımdaki 12 tane insandan da hiçbiri doğru düzgün basket oynamadı, ender-engin ikilisi hangimiz daha kötü oynarız diye uğraştılar, ender benden daha kötü kimse oynamayaz diye son noktayı koydu hidayet in iyi basketbol oynamak italya maçında aklına geldi ersan ın basketbolu mu kabahat onu sahaya sürende mi kabahat karar veremedim, hidayetin yorulduğu anlarda sahaya girmesi, takıma en az zarar veren taktik anlayıştı geriye kalanlardan hatırda kalır bişey de yok zaten, kötü oyunlarından başka serkan erdoğan ın sakatlığı gerçekten çok kötü oldu, zorlama atışlara kalmadan, işi şansa bırakmadan, dış şut atabilen bir oyuncu takıma direnç kazandırırıdı ispanyanın yürekli, savaşçı, süratlı basketbolunu izlemek en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: Birileri Türkcell'i Basket sponsorluğundan çıkartsın.Ne oldum delisi bir takım izlenimi veriyoruz , öyle Atlanta'dan Türkiye'ye 3lük atmakla , fiske atarak boğa devirmekle olmuyor o işler. kesinlikle . ülker iyidi hatta,beleş bilet bulabiliyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 telekom olsun sponsor :D maç başına 5 bilet geliyor eve istanbuldaki Telekom maçları için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bu arada yine yenildik aha =) ispanya ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ispanya - fransa finali bekliyorum ben. belki slovenya da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ne şerefsiz masa hakemlerine sahip bu turnuva böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 fransız değil miydi hakemler? dicem de hangi maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 fransa-rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ben daha yeni okudum siz de hala okumadıysanız eğer okuyun bence, herşeyiyle çok güzel yazmış Levent Yücelman milli takımı, şampiyonayı, koçu, yöneticileri... http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=33239 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ispanya tam gaz devam ediyor almanyayı fena ezdiler [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 10:15 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Geçen gün gazetede gördüm Will Solomon'u milli takıma alınmalı diye sanırım Türk vatandaşlıda varmış,bu kadar ihtiyaç duyulur yani ülkede guard yok bildigin yok yani ben böle bi hareketi desteklerim,Rusya'da ki J.R. Holden da oyleydi sanırım. Bu takım hep aynı hikayelerle yeni bir turnuvaya başlayıp hep bi hüsranla dönücek yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 1. Dirk Nowitzki - Almanya 22.4 2. H. Türkoğlu - Türkiye 20.8 3. P. Gasol - İspanya 18.9 4. T. Parker - Fransa 18.9 5. A. Kirilenko - Rusya 16.6 sayı krallığı durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 istemem ben solomon'u milli takımda.tamamen hürriyet'in milletin kafasını bulandırmaya yönelik yaptığı bi haber. saçmalamayı çok seviyo hürriyet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cok kotu kaybetti be slovenya, cok yazik oldu boyle maci vermeleri. uzuldum ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yunanistan hala Yunanistan. Şaşkına çevirdi Slovenya koçunu ve takımını son 6 dk. de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 böyle hıyarlık olmaz walla. 5 dk kala 16 sayı 1.30 dk kala 11 sayı öndeyken maçı verdi dümbelekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şu an yeni izledim hırvatistan-litvanya maçı turnuvanın en güzel maçı olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 haydi ispanya ez şu yunanlarııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 papaloukas denen adamı hayatım boyunca anlamadım ,yetenek ötesi değişik bişe adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ulan şu yunanlar kadar ballı adamlar görmedim , nefret ediyorum ya , ispanyanında biraz bi tarafı kalkmış ama , devreyi 2 sayı farkla ispanya önde kapadı , eğer ispanya farkı açamazsa yunanlar maçı alır ama gözüken o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 son 4.5dk tecrübe akıyo iki takımdanda nasıl oyun,nasıl hareketler abov. 68-67 isp önde,harika maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar