Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Ankaragücü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-0 oldu bizim oldu :D hakan şansızlığına bir kere direkten döndü bir kerede kaleci kurtardı diğerlerini kendisi saçmaladı 2. yarı gs cok kötüydü ilk yarının resmen tam tersiydi iyi yine gol yemedik bu arada agustin hayla top oynuyormu ya :D hemde hayla ankaragücünde yoksa benmi yanlış duydum

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:42 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ya Feldkamp'a uyuz oldum. Adam kaç haftadır çok geç değişiklik yapıyor. Hadi onu geçtim o kadar beğendiği, yıldız olacak dediği Serkan'ı oynatmıyor. Bugün Karan saç baş yoldurdu koysaydı Serkan'ı da çocuk şans bulmuş olsaydı. Anlayamıyorum yani.. Nasıl bir zihniyet Okan Buruk'u alır da onu oturtur orada..
Mesaj tarihi:
Öyle birşey smylemedim ama sonuç olarak genç bir oyuncuda birşeyler görüyorsan, hazırlık kampında gayet iyi performans sergilemişse. Elindeki forvet saç baş yolduruyorsa şans vermelisin.

Galatasaray'ın altyapısında ne gençler harcandı oturtularak, şans verilmeyerek...
Mesaj tarihi:
1-0 oldu bizim oldu hakkaten de linderothun eksikliği çok hissediliyor. rakip takımı lincoln veya ayhan kesemezse kesinlikle tehlikeli bir atakla sonuçlanıyor. bunun nedeni de linc ve ayhanın ikisinin de atak yönü ağırbasan iki oyuncu olması. burada önlibero olması şart.
Mesaj tarihi:
lincoln bu sene tek başına çok maç alıcağa benziyor.

bi de çok ısındım ben bu adama.hareketli bir ortasaha getiriyor göbekte galatasaraya,capcanlı hücumlar izliyoruz sonunda.

de forvetler aman aman yani gs de.

NERDE LAN FORVET ALIODUNUZ ?
  • Yeni Oluştur...