cado Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 1-0 oldu bizim oldu :D hakan şansızlığına bir kere direkten döndü bir kerede kaleci kurtardı diğerlerini kendisi saçmaladı 2. yarı gs cok kötüydü ilk yarının resmen tam tersiydi iyi yine gol yemedik bu arada agustin hayla top oynuyormu ya :D hemde hayla ankaragücünde yoksa benmi yanlış duydum [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:42 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bu sene gol yemeden şampiyon oluruz :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ya Feldkamp'a uyuz oldum. Adam kaç haftadır çok geç değişiklik yapıyor. Hadi onu geçtim o kadar beğendiği, yıldız olacak dediği Serkan'ı oynatmıyor. Bugün Karan saç baş yoldurdu koysaydı Serkan'ı da çocuk şans bulmuş olsaydı. Anlayamıyorum yani.. Nasıl bir zihniyet Okan Buruk'u alır da onu oturtur orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 felkampta sana uyuz olmuş zaten..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Anlamıyorum abi sizi teknik direktörlerden daha çok bilgilisiniz, peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Öyle birşey smylemedim ama sonuç olarak genç bir oyuncuda birşeyler görüyorsan, hazırlık kampında gayet iyi performans sergilemişse. Elindeki forvet saç baş yolduruyorsa şans vermelisin. Galatasaray'ın altyapısında ne gençler harcandı oturtularak, şans verilmeyerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bu sene rakipsiziz be. sakat adamımız da sağ sol çakıyo massallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yok sakatlığı falan ya. her topçu gibi sakatlanmış geçiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ya sivilcesi patlamış 2 sene oynayamaz diyolardı geçen buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 1-0 oldu bizim oldu hakkaten de linderothun eksikliği çok hissediliyor. rakip takımı lincoln veya ayhan kesemezse kesinlikle tehlikeli bir atakla sonuçlanıyor. bunun nedeni de linc ve ayhanın ikisinin de atak yönü ağırbasan iki oyuncu olması. burada önlibero olması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 lincoln bu sene tek başına çok maç alıcağa benziyor. bi de çok ısındım ben bu adama.hareketli bir ortasaha getiriyor göbekte galatasaraya,capcanlı hücumlar izliyoruz sonunda. de forvetler aman aman yani gs de. NERDE LAN FORVET ALIODUNUZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar