sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Güzel maç oluyor. Ama asıl izleyin dememin sebebi crespo'nun 8. dakkada attığı golü izleyebilmeniz. Eminim maçın içinde tekrarını falan verirler veya maçın sonunda. Son yıllarda izlediğim en güzel gollerden birini attı herif. İnşallah chelsea kazanır[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 evet icq'dan CRESSSPOOOO diye bi msj gelince bende izledim golu cidden cok guzel.ancak mac bitti ve arsenal 2-1 kazandi , bir ara ozetini gorurseniz izleyin golu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 kuduçini bence chelsea'ye yakışmıyo, bu paralara takım kuruyosan git bi de kaleci al kardeşim. Chelsea'ye yazık oldu gene. Mutu da çok formsuz olunca Arsenal'i pek zorlayamadılar. İşallah lazio maçında lazyoya 1 puandan fazla vermezler..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ingiLizLere koy**[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Son yillarda izledigim güzel maclardan biriydi. Böyle basketbol maci gibi bir o kalede bir bu kalede geçen maçlar acaip hosuma gidiyor.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 cudiccini gerek reflex gerek yer tutması gayet iyi olan bir kaleci, ama gelin görün ki böyle hatalar yapabiliyor.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 nukem gene cm deneyimlerinden gercek hayatta oyuncu tahmininde bulundun.. kac reflexler 17 mi? sullivan 19 dogru kaleyi ona vermek lazim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 görmedim golüde bugun starda cl prog izledim. Roberto Carlos nasıl bir gol atmış öyle ya? o bacak nasıl dönmüş. O asist ne kadar güzel gelmiş. Ya bu adamlar insanmı çok merak ediorum.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Chelsea'nin moralini çok bozduk galiba :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar