Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GOAL!3 Yasak ama Bulunmuyor Yahu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arkadaş Nekketsu Soccer olarak da geçmektedir. Ammavelakin hiçbir yerde bulamıyorum! Yani bulduklarımın hepsi bozuk. Bunu bulup çalıştırabilen bir arkadaş varsa PM'den ulaşabilir mi bana?

O da yasak diyorlarsa bana google'dan ne diye aratıp kaçıncı linke tıklayacağım söylenebilir sanırım?

O da yasaksa ne bilim msn filan kasarım artık yahu

Gına geldi be gol 3 aramaktan!
Mesaj tarihi:
valla benim arkadaş goal3 oynuyordu.. sonra ben ondan mame dosyasını toptan aldım.. bende de rom olması lazım ama ben şu an evde değilim.. gidince bakayım bi varsa bakarız bi çaresine
Mesaj tarihi:
Eğer şu nes oyunu olan, millete kafa göz girebildiğimiz futbol oyunundan bahsediyosak tam ismi "kunio kun no nekketsu soccer league". Aramaya ne kadar inanırsak inanalım oyunun anca Japonca sürümüne erişilebiliyo malesef.
Mesaj tarihi:
ya zaten japonca haliyle çözmüştüm ben oyunu küçükken:D

Adamların adlarını bile koymuştum, benim hep kullandığımın adı Balon Kafa idi , yıldızlı şut çeken de Tsubasa idi:D
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir tane topu balık yapan biri vardı.Brezilya takımı vardı adamları yenince ağlamıştım ben.Arjantinde zordu muz şutu vuruyorlardı.

Nekketsu Soccer

http://www.planetemu.net/screenshots/goodnes/Kunio%20Kun%20no%20Nekketsu%20Soccer%20League.png

5.95$
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...