LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bende katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yada bürsürü nano giysili çin askerleride olabilir adada patlamadan sonra getirilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 crysis 2 hayal kırıklığı olmasın da nolursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 beleş MP server i varmı oyunun=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 MP'si bedava zaten. Crack'li server istiyorsan bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 said: CryTek, CrySis'in devam oyunu olan CrySis: Warhead'in resmi web sitesini kısmen yayına soktu. Kısmen diyoruz çünkü şu an sitede herhangi bir materyal bulunmuyor. Warhead'in bir genişleme paketi mi, yoksa tamamen yeni bir oyun mu olduğu henüz belirsizliğini koruyor (CrySis'in konsollar için hazırlanan versiyonu da olabilir tabii ki). http://www.crysis-thegame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2. ve 3. oyunların geleceğini duyurmuşlardı zaten, bu bence devam oyunudur büyük ihtimal. konsol oyunu veya genişleme pakedi falan sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 said: Geçtiğimiz gün sizlerle paylaştığımız haberimizde CrySis'in devam oyunu olan CrySis: Warhead'in resmi web sitesinin kısmen yayına girdiğini söylemiştik. Bunun ardından beklenen resmi açıklama EA ve CryTek'ten geldi. Warhead, CrySis'in konsollar için hazırlanan versiyonu bir oyun olmayacak, PC için geliştirilen oyunun senaryosu CrySis ile aynı paralelde ilerleyecek. CrySis: Warhead, CryTek'in Budapeşte stüdyolarında hazırlanacak ve oyunda CrySis'te en çok hafızalara yer eden, orjinal oyundaki karakterimiz Nomad'e göre daha hırçın ve sert karakter olan Sergeant Sykes "Psycho" gözünden olaylar tekrar bize anlatılacak. CrySis: Warhead'in bu yılın sonbaharında çıkması bekleniyor. Bu yaz boyunca CryTek'ten gelecek yeni haberleri sizlerle paylaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 oley.sevmiştim ben crysis i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 abi ben bunu ilk çıktığında oynayıp bitirip unutmuştum, şimdi haftasonu tekrar kurup başladım nereden estiyse. 2007'de nasıl yapmışlar lan bu grafikleri, senaryo falan çöp ama grafikler ve fizikler 2020 yılı oyunuyla kapışır. Çıktığında çalışsın diye low falan oynadım herhalde farketmemiştim her şey açıkken bu kadar iyi olduğunu, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 2020 yılında hala csgo oynadığın için sana kapışır gelmiştir. ama ben csyi sildim dicen, hadi 2019 olsun hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 saçma olan crysis 2 hatta 3 bile bundan daha dandik grafikler, alamancı kardeşler artık nasıl kastıysa bunu çıkarırken taşı delmişler azimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 kardeşler değil sadece 1 tanesi kastı. ötekiler hazır yiyici. Paramı verin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Crysis Remastered yarın çıkıyor “ Can It Run Crysis “ 8K mod ile Steam de var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar