Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Echoes Kış Konserleri ( Helloween, Gamma Ray, Riverside, Parov Stelar)

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Echoes coşmuş gene, bir dizi konser koymuşlar sonbahar - kış dönemi için:

http://www.echoesproduction.com/site/AnaSayfa.asp?

HELLISH ROCK WORLD TOUR HELLOWEEN & GAMMA RAY 21 KASIM 2007 TARİHİNDE İSTANBUL'DA! Echoes Production Organizasyonuyla gerçekleşecek olan konserin biletleri Biletix'de! Bir köşede Helloween, diğer köşede Gamma Ray, konserin sonlarına doğru her ikisi aynı anda aynı sahnede...

İmparatorluğun rafine edilmiş müzikalitesinin satır aralarında dolanan bir öykülemeci olan Parov Stelar ve grubu 4-5 Aralık 2007 tarihlerinde Echoes Production imzasıyla iki özel konser için Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde! Bu özel konserlerin kısıtlı sayıdaki biletleri Biletix'de...

Ülkemizde "Second Life Syndrome" albümü ile birlikte hatırı sayılır bir fan kitlesi kazanan ve Masstival 2007 sahnesinde izleyenlerini büyüleyerek büyük bir beğeni kazanan Riverside, 30 ve 31 Ekim geceleri Beyoğlu Hayal Kahvesinde performans sergileyecek...

Parov Stelar heyecan verici açıkçası benim için

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:38 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

helloween ve gamma ray onceden bellı olmustu zaten hatta axxis in de gelme ıhtımalı vardı fakat olmadı

bu arada echoes un başında ki şahıs( adını unuttum) cinderellayı getirmek ile alakalı bi kac şey soylemıstı sankı forumlarında kullanıcılar muhabbetını falan cevırmıstı kasım ayında diye.

zannetmıyorum ama olursa super olur

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:55 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
anlatılmaz yasanır bi durumdu yalnız adamların bu kdr mutevazi olmalarını beklemiordum acıkcası.. en öndeydim ve malum hayal kahvesi göt kdr oldugu için adamlar sahneye cıkarken klavyeci ustume devrildi..yarı acı ve yarı gulumsemeyle karısan ifademe solist(basscı) it is funny ha? dedi..öluorm ben tabi bu sırada benim için riversideı gorebilmek bile mucizeyken bölesii muthişti...adamların mikrofonlarını bantlamaya yardım bile ettim off her saniyesi cok guzeldi..heleki konser bitiminde bi daha die inlediğimizde verilen cevap beni benden aldı...''what do you want?''tek kelimeyle muthişti...bi daha gelseler,bi daha gitsek, bi daha ölsek...(yalnız ben gitarist yerinde olsam gelmem adam merdiven basamagında calmak zorunda kaldı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...