Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 aramaya inandım ama bulamadım. baya hoş olmuş sevdim ben. http://www.theagitator.com/archives/028063.php said: If people acted in real life the way they act in comments sections. It's a little long, and it's not work-safe. But generally, pretty accurate. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 14:39 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Çok iyi olmuş ehe güldüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 AHAHAHAHAHAHA en sonu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 lol supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ahahhahahahah sanal kontroller bomba..ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Çok iyi de, bir Türk bir de Yunanla daha da güzel olurdu ortam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 FUCK GREECE FUCK STRATEVOS BIR TURK BDELDIR WORLD E DELIKANL IADAM ETEK GIYMEZ GAYREEKLER SIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ahuauhau süper ya güvenlik kodu çıkarıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hehehe "first!" "simpsons did it!" süper gönderme olmuş şu ikisi. gelen advert bot'a da bittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar