Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 :tebrikz: heppi portlekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 AGA GRALSIN selam, mutlu yıllar=) her şey gönlünce olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 nice yıllara. olm kısa oldu lan böle editliyim dedim. baktım iki kelime küfür gibi geldi. uzatayım şöle kutlama mesajımı. enterlaya enterlaya ahmetcim bak nası uzadı. hey yavrum basket faul oldu bu arada türkiye sırbistana cakıyo.senin için oynuyolar heralde izmirde maç. dogum günün kutlu olsun. mavi'ye de selam. yeter baya uzattım gerekli mesajı vermişimdir inş. hadi başarılar.daha nice mutlu dogum günlerine. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:22 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 lafımı geri alıyorum. sütüm helal olsun size canlarımmssss. edit: kutlayan herkese teşekkürler, çok naziksiniz :) [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:36 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ahmet yeni gördüm lan daha :D heppi börtlek nice patili yıllara :D hadi bakalm :p ii ki doğdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 mutlu yuıllar 22 sindede benim doğum günümdü board da doğum günü hedesi olsa keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 iyki doğdn attırıbılk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 pörtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Gusura bağma. Mutlu yıllar ahmetcim. Sütünü emeğini haram etme abi benim gibi. Sonra döner seni bulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 mutlu yıllar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Ahmetcim mutlu kutlu yıllar,üzerinden bir süre geçtikten sonra kutlaması ne kadar zor geliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 mutlu olmasın pis o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Epi cörtlek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar