Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gül'e dokunulmazlık + Üni.lerde türbana serbestlik

Prawler

Öne çıkan mesajlar

adam özgürlük diyor...ya vicdanınız sızlamıyormu sizin?Atatürk sayesinde yaşıyoruz bu adama karşıyız ne biçim iş dicek kadar beyniniz yokmu?akıl fakirimisiniz?türban bunun sembolu.yolda ATATÜRK e lanet okunması yasak olduğu için ve bi çuval dayak yenileceği için bunu tercih ediyorlar.bak.başörtüsüne hiçbir lafım yok.o bir aksesuar.öyle yani.başörtüsü takıp saçının yarısı görünen çok gördüm.türban takıp kılı görünen görmedim ama.burda hala özgürlük kılık kıyafet bilmemne.türban bi giyiniş tarzı değil.türkiye cumhuriyeti karşıtlığının sembolü.iranı yaşamanız için irana gitmeniz gerek burda mümkün değil,çok uğraşmayın.hep tayyip kalmicak o koltukta

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:03 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm illa kişisel hakaret gerekli sanırsam..

neyse arkadaşım git cahilliğinin kurbanı ol türban tak hakaret et bizlere kurban bayramında da mee diye bağır koyun sansınlar..gerçi şu an koyundan tek farkın 2 bacaklı olman ..

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:04 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kımseye zararı olmayan turbanlılardan sızene ya

ahahaha bu lafa gülerim şimdi, benim yakın arkadaşımın sevgilisi(tam yanlışım olmasın) marmara üniversitesinde okuyor. sekiz kişilik odada türbanlı(peruklu mu desem) kalıyor , ve kız korkusundan depresyona girmiş, çünkü bu etteği giymiceksin heralde, bu bluzu giymiceksin heralde, kızım fahişemisin diye saldırmaya kalkan olmuş, ya illa küfür ettiriceksen ama tutuyorum kendimi daha önce msg yazdığım gibi senin gibilerin tek eksiği biraz destek o da yakında gelicek, kim tutar sizi heyt be...

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:04 tarihinde, Hellsing tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

oh bu da iyi moda çıktı.tayyipe aynı cümleleri konuş "ben akpyi sevmem aslında ama özgürlükler falan filan"

xlaidehlevar yazdığın elinizde olsa bütün türbanlıları öldürürsünüz dedin ya orda okumayı bıraktım yazılarını.

Yaşın kaç bilmiyorum ama Sivas katliyamı diye birşey var en basitinden.İnandığın dinin onu mu öğütlüyor?

Sivas katliyamı gibi bir örnek gösterebilirmisin bize?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
biz türbanlılar hakkında genelleme yapabiliriz ama sen herkes hakkında böyle konuşamazsın.sizin hepiniz öyle bizim değil ama

nedemek sız hepınız oyle bızım deıl ama nedemek ya??
senın gıbılerle tartısmaya gırmek bıle vakıt kaybı
gerçtekten ama gercekten kor kara cahıl olan sızsınız
Sosyal ağlarda paylaş

siz hepiniz gerici,memleketini iranla değiştirmek isteyen insanlarsınız ama biz ne hepimiz ingce öğreniyoeuz ne wow oynuyoruz.

adamlar dinime sadığım diye geçiniyor dinden anladıkları yok.iran kendi çapında kur an değiştirmiş türban var filan ona inanıyorlar.siyasi sembol desek değil diyorlar din desek değil diyorlar.45 derece havada kılın görünmücek gibi giyinmek bi tarzmıdır?öcü gibi gezmek filan?

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:14 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

elemanin biri muhalif diye butun forum adamin uzerine yukleniyorsunuz.. birakin adami kendi haline, siz mi degistireceksiniz fikirlerini? Yobazsa yobaz, cahilse cahil..nedir yani..

moderasyon bu tür konularin tartisilmasina izin vermemeli, forumsal bütünlügü zedeliyor. Ya "kendinden olmayani" forum disinda tutacaksin, ya da bu konularin acilmasina izin vermeyeceksin.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:15 tarihinde, Esh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1- Bu arkadas niye banlanmamis daha..

Patide gerici istemiyoruz...

2- Egitim hakkini malesef alamiyoruz istesekte cunku dini herturlu istismar eden halkim turban uzerine peruk carsaf uzerine kilim bilmenne uzerine bilmemne ile onuda istismar ediyor..

Madem bu kadar baglisiniz dininize gitme okula nasil olsa birisi seni alir helal diye bak hayrunissa ya first lady oldu gaza geldi ulkeyi sikayet etti..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xlaidehlevar § 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:05

madem ilgilendirmiyor o zaman kes nedenını bılmeden turban karsıtı olmaktan . sen kımsınkı turbanlılar okullara gırmesın dıebılıorsun.. nufus kagıdında dını ıslam yazıyor gıdıpte okulda kedı kesecek halı yok ya

sen kimsinde kedi kesenleri yargılıyosun?

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:28 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

emin ol senden daha cok yenılıklere acıgım..ve demokrasıye senden daha cok saygım var..

cevap arayan arkadasım sana bir cevabım yok cunku dedıklerımı anlamak ıstemıyorsunuz. ben cevap veriyorum sıze sız hala kendı kafanıza gore konusuyorsunzu..

askeri de daha cok beklersiniz

paticik banlasın mı benı? cok uzulurum dogrusu(kendı dusunlerımı yazdım dıe banlıcaksalar hemen yapsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...