malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Moongate script i hazırladım ama step ve dclikten sonra dialog tekrar tekrar acılıyo onu bi kerelik acmak istiyorum bana yardımcı olursanız sewinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ITEM ata ilk moongate e girdiginde o ITEM i check ettirir varsa actirazsin.TIMER i dolunca da remove edersin ITEM i.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 atama flan diilde kod seklinde anlatsan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Atladıgım yer olabilir denemedim boyle birsey yazman gerek. Moongate e ON=@Step if (!()) src.newitem i_mem_gate src.act.equip dialog d_moongate // dialogun adi her ne ise endif [ITEMDEF i_mem_gate] Name=Gate Kontrol ID=i_worldgem_bit Type=t_eq_script ON=@CREATE ATTR=Attr_decay ON=@EQUIP TIMER=5 ON=@TIMER Remove Edit:smiles sux [hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 16 October 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Veyahut benim yaptıgım gibi tag ekleyebilirsin.. http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=707[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 src.move 1 yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 src.move 1 lag yapar fena.. Sıkıntılı bişey hiç kullanma bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hadi ya.. niyeymiş o? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Abuse ederler onu. Evin duvarinin dibine gate acarsin sonra icine girer kendini yana attirir evin icine girersin sora gelsin lootlar bide stuck cektinmi bankaya dogru ohh heeh[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 saolun arkadaslar sorunumu hallettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ben sehirler arası gezi sağlayan moongate'den bahsediyorum bu arada gate travel'dan değil.. Belirteyim..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: jonq, 17 October 2003 15:16 tarihinde demiş ki: Abuse ederler onu. Evin duvarinin dibine gate acarsin sonra icine girer kendini yana attirir evin icine girersin sora gelsin lootlar bide stuck cektinmi bankaya dogru ohh heeh[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. said: Black1ce, 17 October 2003 23:22 tarihinde demiş ki: Ben sehirler arası gezi sağlayan moongate'den bahsediyorum bu arada gate travel'dan değil.. Belirteyim..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) adam moongate demiş de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar