Challanger7 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Evet arkadaşlar temanın başlattığı 100 milyon projesini bilgilerinize sunuyorum. http://www.smsmese.org/?id=158227 Siteye girdikden sonra ad soyad CEP telefonu gibi gerekli bilgileri giriosunuz ve kampanya bitiminde cep telefonunuza Tema ya bu ağaç dikim işinde yardım edem firmaların ve sponsorlar ücretsiz reklam mesajları gleiyor.Siz sadece bu mesajları alınca kendi adınıza 9 tane meşe ağacı dikmiş oluyorsunuz. Pati Ailesinin sonuna Kadar Destekleyeceğini Umuyorum. http://www.smsmese.org/?id=158227 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çok önce de vardı sanki bu ya hatta ben üye olduğumu hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kafayı yedirtene kadar mesaj atacaklarsa kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben bu kampanyanın aynısını hatırlıyor ve bir üstteki arkadaşın kaygısına katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 konu dısında durması uygun bunun digerlerini kitledim. aynı topici 1 den fazla bölümde açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 katılalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 katıldım zaten daha önceden temaya üyeydim.para bağışı yaparakta fidan dikim kampanyasına destek oluyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 su yok ki? kurur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bi numara vardı mesaj atıyordun Tema ya 5 ytl bağış yapıyordun . Turkcell için neydi o numara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 vardı sanırım bu hatta üye oldum bişi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 üye olduktan sonra hemen 20msj gelcek demiyor zaten açıklamışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yalnız 100 milyon mesaj diyolar ama nerdeee. üye olmamış ki millet. lan cebinizden beş kuruş bile çıkmıyo üstelik. bedava logo melodi desen tüm ülke atlar pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 dün siteye girip formu oldurdum.ama henüz mesaj gelmiş değil telefonuma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ben rahat 20 kere yaptım bunu ama hiç mesaj gelmedi..kampanya bitti çünkü uzun bir süre önce.. ayrıca açılmıştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Sadece meşe dikmekle orman değilde en kısa sürede sanayide kullanılabilen ağaç çiftlikleri elde etmiş olursunuz. TEMA'nın kurucularının türkiyenin en büyük çevre katilleri olduğu ve bu işi sadece makyaj amaçlı yağtıklarını düşünecek olursak hiç de anormal bir durum değil. Siz uğraşıp dikin ki kereste ihtiyacımız bir an önce karşılansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 @fedaykin oda bi başarı sonuçta biz bağış yapalım tema diksinde ağaçları sonra ne için kullanırsa kullansın, sanayi içinde ağaç lazımsa bizim diktirdiklerimizi kullansınlar. var olan ormanları kullanmasınlarda en azından varolan ormanları korumuş oluruz:) kendimi polyanna gibi hissettim bi an:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar