Polly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hanımaga dicektin aga sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kuzen mevzuu benimde başıma sarmış ama suçum ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aganın ne olduğunu bilmiyon mu.sen şehir coccuğusun galiba?bizim oralarda aga olur büüyklerimze aga derik ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ok lordum kızma yavrucaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ok canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 beyler 30 sefer dedim yapmayın o espriyi diye ama siz kaşındınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 nerde yaptılar aga sende şizofreni mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aman kanka gitme dur naparız sensiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 tamam burdayım sakin ol intihar falan da etme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 killer bana clymore diye eski bir kuscu arkadası hatırlattın :) [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:54 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 he oh be rahatladım napıyosun abi gidicem falan. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:53 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bırakın kendini intihar etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aha o claymore'dur ve o bir patlayıcdır bedil fiyıldda uzaktan nişancılar onu koyar o bolgedne geçersen BOM olürsün.seinn arkadaş oyle cins galiba yaklaşınca hırçınlaşıyo o yüzden clymore mı adu merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sormadım kendisine ama kusuda vardı onun onemli nokta o işte senin kus varmı ucuyomu?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 attıgım mesajın icinden baska anlam cıkaran zihniyetler utansın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Şikayet üzerine, zamanında sizin tarafınızdan açılmış olan başlık kitlenmiştir. İşlem detayları aşagıdadır: SAKLAMA KODU: 1756 Site: FORUM Konu: http://forum.paticik.com/konu.php?id=186522 Mesaj: 0 İlgili başlık, birebir kural ihlali içermesede, zaman içerisinde başlığa atılan mesajların gelişimi konuyu saptırmış ve istenmeyen durumların gerçekleşmesine sebebiyet vermiş olabilir. Kitleme işlemi hakkında ayrıntılı bilgi isterseniz, [email protected] adresine eposta gönderebilirsiniz. Dictum sapienti sat est. (Plautus, Persa 729) böyle bişimi? aga bak şindi altta yazıyo zaten dictum sapienti sat est latincede yukarıda yazılanların tamamı hayal ürünüdür diyor yanlış anlaşılmadır diyor... yhaaa yaaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 HAa bu.fdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: heracles1986 üye [şikayet et] § 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:49 [ özel msj ] beyler 30 sefer dedim yapmayın o espriyi diye ama siz kaşındınız nabacan masadanmı atacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ... _.. . . . .__________. . ` ` ._Q#""""" """UQL_ .. `` ` `" `` `` ``` ._JU"` ""Q#J_. .. ```` JUF" "4H#HH_ JJLJ` ` ` .JQF` _._JF"4U "Q `4H###J. ` ` ` _UF _FQ#. 4# Q. 4` # (N`4Q `` ` ` J#Q` _F4#. # `HL QJF)"Q)4JUQL (Q. 4) .J#QF .. 4L) `#/JLQ )QF_QQ` ` `" )UQ) J"4L. . .. . _... . U"QQ` .)) 4QL_#LJU` "Q#) (U.. . . .... ` (QL#F J) "LL.UJU#F F_ (#_.. . ` `` F.#) J. (UL#` `Q A4#. . _. `` J)() .) (UU_LJ) `U.`#L . `. ` ` ` .H)() J (Q4"" `Q#) `` `` ` ` ` (Q)(Q (F`4Q.JU) #H# `" ````` `` .L4) H) .)) /Q` 4# . .HL ) 4# (QQ#LQJ` #. J##/ (.`H) (# ``Q"` `L UF` 4 (#. #". U 4) . . .. U4U. L (#. #(ALJ4 # . _..._ QQ (" ``L `U. .F`(#F () ..._ #) /` ) `4 4)_.H) ` (#L. ._. `(.`#. .F 4QQF ( ` `` ` (H4 /) ` `. U. 4( #) ()` `` ` ` ` Q# ( ) (. `L 4L._JLQL#) (Q ` `` ` ` `` Q) (J) ( (#.(#F `H4H. . (H`` ` `` `` .##. ().J) `##L ..QQ```._ # (HF). "` ``. .JH "QQQ# ``) ( # H#U. JF. L QQ__()4) `.... ) #. 4()`(A)) `( Q()4` ``J) Q 4` 4L (# U. `.4 F_. UJ( .. _._.. (HLQ F `U) U ``4UF`(A#(Q `"`.() __L.F/J)F4# ....._._ . H##Q#J` `U#`_F `4J_F`4 Q) ) ) ._.. .Q . (AU/ Q ._.._._._. . J)Q##H)/. `4JF` ```4 () . ``J `(QL.. .._) . JQ."U` Q) ....._._.. ` .H QQQ#(./ ` ` ```Q Q) `. `4QQ_L`U)Q)()`Q (#(F)J``4"`() 4L .. .... .. " (# 4QQ"J#)L ` J#".F `U (`L "`F`` (() (# .._.. .. ` #F `A( ) #.4J)L )(() ._ .# .) . (Q. HQ (H) U( )(##.()_ ._Q UH#F /` `LJ). (J) 4#. J#).)((()J# 4L`L) J)JH"#) LQ` 4)( "4. ."# #) edit:(ç)alıntıdır [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:27 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 topikcimi kirlettin şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 heracles topluca şikayet etmiş galiba. benim de arada açtığım başlıkta o espiri yapılmasın dediğim bi msj kaynamış, onu şikayet etmiş, konu silinmiş falan da ne gerek var uğraşmaya :) olur arada öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Geçen bir yerde yaptığım geyik sansürlenmiş küfür içeriyor diye banada yolladılar ondan. Olur arada şikayetler. Normaldir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar