Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben İstanbul'dan Kahramanmaraş'a geldim üniversiteye, 3. yılım bitti. Minicik bir şehir, insanların %95'i hanzo, 4 tane arkadaşım var burda ama kalkıp "Böhühü 34234234 tane sevmediğim adam var" demiyorum. Kendi düşen ağlamaz. Kendi seçiminle gidiyosun sonuçta oraya, hadi onu da geçtim, Ankara bu be. Hayvan gibi şehir, illa ki çıkar karşına arkadaş olabileceğin birileri. Sanki 30 nüfuslu köye gidiyosun da, herkesin tek gayesi "Bugün Isabella'nın canını nasıl sıkabiliriz". Salak bi konu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben zaten ankara fena orada arkadaş edinemicem ahh ahh demiyorum.seçimimden memnunum.başkaları gelecek diye seçmeyecek değilim.sadece biraz fazla tesadüf oldu aynı şehre aynı üniye aynı bölüme düşmek.sen demiyorsan ben demiyorum halimden şikayetçi değilim ama olmasa daha güzel olurdu. hııı salak demek hoş değil arkadaşım güzel güzel cümleler kurmayı öğretmek istemem ama nezaket hoştur di mi arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına demişler :P salla gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DEMEKKİ AYNI ÜNİDE BAŞKA BİRİ VARMIŞ ÖZEL YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 özel değil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ben kalktim amerikaya geldin LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Isabella, sana salak demedim ben, konuya dedim, alınma hemen. Arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 alınmadım.bana da konuya da desen daha mantıklı güzel cümleler beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 eee sallama o zaman? bu kadar düşünecek ne var mrb mrb dersin geçersin. zaten kimsenin kimseyi salladığı yok ünivde. istemediğinle gorusmezsin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mantıklı dediğin nedir çözemedim ki. "Salak" bi konu işte yani, daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 amma uzattiniz be. Yeter ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 lol sana ne oluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yahu, zaten bu saatte 2 tane topik guncelleşiyor. yani salakda salak salakda salak. HEr seferinde, tekrar tekrar. Sabaha kadar salak ediceksiniz beni be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bak ben her salak bulduum konuya salak desem olmaz di mi.güzel türkçemizin güzel sözcükleri var.salağın hoş olduunu da savunmayacağını füşünerek mantıklıdan kastım ''bence boşuna açmasaydın nasılsa gidince görüşlerin değişebilir mantıksız bu konu bence.dert etme''gibi seninkiyle anlamca eşdeğer fakat MANTIKLI UYGUN bir cümle.ha illa ben salak dicem diyosan de hacı peki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Yok ben salakta ısrar ediyorum. O kadar sofistike açıklama gerektirmeyecek bir olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 nesi sotisfike bunu gören de lö de jamben kitabından fransızca açıklama yaptım sanacak.peki salak demek hoştur güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kızlar da mı birbirine "hacı" diyor be ? aboou. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bulursun seveceğin birilerini. ankara güzel sayılır yine. istanbul etmez ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Birbirine? Dinan ne diyosun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aga diyeninede rastladimya.. artik hic birseye sasirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ben de ilk Bilgi'de öyle ulan bu ne demiştim, bir sürü tikiler onlar bunlar aaa ooo diye, ama zamanla aralardan derelerden buluyorsun kafa adamları kızları, onlar da seni buluyor zaten. Herkes buluyor sonuç olarak kendi kafasına göre birilerini. Lisede değilsin artık yani, orası üniversite, ciddi fark var. Hakikaten 234823 tane insan var bu sefer ve hiç belli olmaz yani, eninde sonunda bulursun. Takma o yüzden. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 03:40 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 emre seni kastetmedim lan laf meclisten dışarı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yine iyi,keşke benimde sevmediğim adamlar olsa da arkadaşım olsa kocaeli'de,tek başımayım lan :( Tellos seni saymıyorum sen ikinci öğretimsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bana ne diyebilirsin ki lan dinan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bi tek emre sen değilsin ki emre :'(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar