Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playing Straight ( Gay Cowboy)

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Gecenlerde digiturk'te Fox life kanalında rasladım . 14 Yakışıklı genç'i güzel bir kızla Vahşibatıda bir Çiftliğe kapatıyorlar. Bu 14 genç ten 13'ü gay sadece 1 tanesi gay değil . Eğer yarışma sonunda Güzel kızımız gay olmayanı bulursa 500 bin dolar kız 500 bin dolar oğlan kazanıcak. Eğerki Gay lerden birini seçerse kız avcunu yalıyacak gay gencimiz de 1 milyon dolar kazanıcak.
Yarışmalar yapiyorlar,kas gösterileri,çardak inşat ediyolar,At kovalıyorlar,Sürü güdüyolar .Her Yarışma sonunda kazanan kızla başbaşa yemek yiyor vs..... :D

Evet her yaptıkları copy past yarışmalarda olduğu gibi (beauty and the geek,BBG) bu yarışmanın'da türk versiyonunu bekliyoruz :p .

Türk gayleri düşünemiyorum :S

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:48 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada programın adı Playing It Straight yanlış yazdım .
güzel kızımız bu
Cumartesi saat 20.00-21.00 arası fox life digiturk 8. kanalda yayınlanıyor.
Uykusuz kalanlar için tekrarı aynı günün gecesi saat 4.00 da

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:54 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Abi yanlış anlatmışın yarışmayı(videoda some of these guys are gay some of straight dio). Bi kısmı gay bi kısmı "straight" yani normal. Eğer gay olan bi tanesini seçerse gay paranın hepsini alıyor. Ama harbi erkek olanı seçerse 500-500 paylaşıyorlar. Ben boyle anladım videodan. Yanlışım varsa düzeltin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...