Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Gecenlerde digiturk'te Fox life kanalında rasladım . 14 Yakışıklı genç'i güzel bir kızla Vahşibatıda bir Çiftliğe kapatıyorlar. Bu 14 genç ten 13'ü gay sadece 1 tanesi gay değil . Eğer yarışma sonunda Güzel kızımız gay olmayanı bulursa 500 bin dolar kız 500 bin dolar oğlan kazanıcak. Eğerki Gay lerden birini seçerse kız avcunu yalıyacak gay gencimiz de 1 milyon dolar kazanıcak. Yarışmalar yapiyorlar,kas gösterileri,çardak inşat ediyolar,At kovalıyorlar,Sürü güdüyolar .Her Yarışma sonunda kazanan kızla başbaşa yemek yiyor vs..... :D Evet her yaptıkları copy past yarışmalarda olduğu gibi (beauty and the geek,BBG) bu yarışmanın'da türk versiyonunu bekliyoruz :p . Türk gayleri düşünemiyorum :S [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:48 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bu arada programın adı Playing It Straight yanlış yazdım . güzel kızımız bu Cumartesi saat 20.00-21.00 arası fox life digiturk 8. kanalda yayınlanıyor. Uykusuz kalanlar için tekrarı aynı günün gecesi saat 4.00 da [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:54 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 cok ilginçmiş :) peki hangisinin gay olup olmadığını biz biliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Türkiyede gay ayağına programa katılıp kızı yerler valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 mevcut politik duruma bakilacak olursa bizde 20 tane erkek tikarsin, aralarindan biri hakiki musluman falan olur, kiz da onu bulunca basini baglar falan birseyler. bir cok alternatif mumkundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 aahha iimiş azmo. bence 13 ü bir anda tercihlerini doğru yönde kullanıp kıza yönelmeli o çiftlikte. ki kadın parayı unutsun o geçen zamanda, diğerleri de bölüşür parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hayir sey de sakat, simdi kazara kizi begenmedin, olur ya insanlik hali... bu sefer yeterince ilgilenmedin diye sen de gay damgasi yiyebilirsin. yarisma cok tehlikeli uzak durulmali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben yarısı gay diye biliyodum :/ ama 1 tanesi normalse sakatmış yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 abicim ben utanmam soliyim bi milyon dolar war ipim ucunda gay kontenjanindan katilir kiza futursuz yazarim kiz beni secincede tv ye cikar I AM FUCKING GAY YOU NOOB diye bagirir 1 milyon dolarimi alir cati catir yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 AHAHAHA bone a katılıyorum..Para için gay olunur bu devirde.Ama vermeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bone ya Prove It !! derlerse nolcek : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hayir bizde bilmiyoruz hangisinin gay olmayan olduğunu . Heyecanı orda zaten :) . Benim izlediğim bölümde 8 erkek filan kalmıştı galiba önceki bölümlerin birinde 2 si öpüşürken yakalanmış onların gay olduğu kesinleşmişti mesela :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 prove it derlerse gider operim ulan yandaki herifi abicim 1 milyon dolar amerikada yasamam olur biter la rusyaya yerlesirim putine derim nufus arttirimina katmkiya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 daha ayrıntılı prove it derlerse. resim video falan isterlerse? 1 milyon için ne kdr ileri gidebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sağ ortada siyah beyaz kareli gömlekli adamın gay olma ihtimali yok,tek gülmeyen o ! Bence düz olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 belkide aralarından en gay görünümlü tek gay olamyan kişidir [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 18:24 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bence kızın arkasındaki adam gay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=bi4o6PVOX1s Bu yarışamada kız olmak zor be . İyi motor olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 en alt soldaki kesin gay:D daha foto cekilirken bile birilerini kesio safdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Abi yanlış anlatmışın yarışmayı(videoda some of these guys are gay some of straight dio). Bi kısmı gay bi kısmı "straight" yani normal. Eğer gay olan bi tanesini seçerse gay paranın hepsini alıyor. Ama harbi erkek olanı seçerse 500-500 paylaşıyorlar. Ben boyle anladım videodan. Yanlışım varsa düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Evet doğru diyorsun yarı yarıyamış . O zaman eminim artık en alt sağdaki adam Gay degil . Video'Da kolu kırılan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 lezbiyenli versiyonunu yapsınlar katılıyım.14 kız bi ben.para onemli deil ben veriyim ustune gerekirse sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 oha adamın kolunu kırıyor öküz herife bak :) bilek güreşine kırık çıkıkla bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bence hepsi gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 abi adam garip kırıyor harbi O KADINI İSTİYORUM,HUUOAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar