SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Hastayım dışarı çıkmam gerekiyordu annem de yanıma ilaçlar koymuş işte 3-4 tane neyse ikisi aynıymış ben ikisini de yuttum . Napayım ? Bişey olur mu ? Ciddi cevaplar verin .. Ooo sen bitmişin git kus öğür böğür yazmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Prospektüs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bişey olmaz muhtemelen. akşama kadar başka bişi içme, bi de içki falan içme doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kaç saat sonra içki içilebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bişi olmaz. ama kusmanda fayda var [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 10:28 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yok abi kusmana falan gerek. içki içeceksen de en az bi 6-7 saat bekle. 8 saatten sora içebilirsin aşağı yukarı. da hastasın zaten en içkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bişi olmaz hayatına devam et, biraz uyku yapar gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paketini içsem kaşıntı yapar azcık, hiç bi etkisi olmuyo o ilacın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Saolun . 45 dakika geçti tık yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kusdun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Yok kusmadım ya . İş ortamındayım kusamam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Tamam artık kusma zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 2 ilaçtan nolacak yav. neden böyle bir anda heyecanlanıverdin. hiç hayatında 2 ilaç içmedin mi :) eğer prospektüsünde seni etkileyecek bir yan etkisi bulunmuyorsa hiç bir şey olmaz. 2 ilaç, normal dozajın üstünde olacaktır ve sadece gereksiz olacaktır. belki de yan etkiyi göstermesinde bir artış sağlıyacaktır. intihar etmek isteyenler bir kutu ilacı birden içer normalde. yani öyle 2 hap alarak ölmessin merak etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 benical cold zaten 2 tablet alinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 o günde 2 tablettir :) sabah ve aksam olmak uzere ard arda 2 tane degildir. ama tabi dozajada baglı. ama sanmıyorum benical öle ters bi etki yapsın. baska bi ilaç içme derim ben artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kesmiosa 2 tane de alınır nolacak. ben de ağrı kesici 2 tane içtiğim oluodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 istersen 5 tane al benical, icinde %5 parasetamol war.. hafif bulanti yapar max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar