Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Gerçi Uwe Boll'un filmleri rezalet oluyor. Alone In The Dark ve Bloodrayne'den sonra umudumu kestim. Yine de bu üç filmi de merak ediyorum. Dungeon Siege'de Jason Statham var, Postal'ı da şu sahne yüzünden merak ediyorum. Bir sürü kişi izlemiş filmleri, çıkmış gözüküyor. Gerçi böyle filmler ancak 2 sene sonra gelir bizim sinemalara da, acaba Preview DVD'si felan mı çıktı diye torrent sitelerine felan da baktım, birşey göremedim. Bilgisi olan var mı nasıl izlenir bunlar? Direk sinemalara felan mı sokulacak, DVD filmi olarak mı kalıcak, yoksa sadece tek bir ülkede mi izlenebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Sinemaya gelirse sinemada, dvdsi çıkarsa dvd'den izlersin. Asıl soru şu: Bir Uwe Boll filmi bu uğraşa değer mi? Divx download, her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 valla ilk defa güzel birşey hazırladıysa, değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yok ben Uwe Boll'dan ümidimi kestim. hacamat edilmedik oyun filmi bırakmadı adam. yalnız o trailer da postal dude yok değil mi? [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 17:15 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 jihad dude var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 o trailer değil zaten, filmin ilk bölümüymüş. "dude"ü merak ediyorsanız youtube'da vs vs bir sürü trailer var. gerçi tam olarak postal 2 oyuncuların beklentisini karşılamıyacak, yine de postal 1'de de tam olarak postal 2'deki gibi değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Postal sahnesi muhteşemmiş, filmi netten bulan olursa pmden link pls :) Ayrıca Jason silahsız olur mu ya, kılıç mı kullanacak, büyü mü yapacak? Ona bi smg yakışır kurtarmaz kılıç, ok falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 postal dude sarışın mı gözüküyor bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 turuncu saçlı, tam sarışın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar